Bluetooth Mesh Smart Filament pære G95 E27
6W CCT Amber med Fjernbetjening - 3 stk.

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart Filament pære G95 E27 - 6W CCT Amber med Fjernbetjening - 3 stk. Udvid

Oplev stemningsfuld belysning og fuld kontrol med disse Bluetooth Mesh Smart Filament pærer. Opgrader dit hjem med 3 stk. G95 6W CCT Amber pærer inkl. fjernbetjening.

Mængde: sæt(3stk)Form: G95.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Guldpletteret lampeskærm.
Hovedmaterialer: Glas.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 254,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Smart og energieffektivt lys med Bluetooth Mesh teknologi

Dette Bluetooth Mesh Smart Filament G95 E27 6W CCT Amber lys er en innovativ løsning til dit hjem eller kontor. Med en effektiv 6W LED pære, der erstatter en traditionel 60W pære, sparer du både energi og penge på din elregning. Pæren tilsluttes nemt til en standard 220-240V forsyning og kan bruges i almindelige E27 fatninger.

Lysstyrken på 806 lumens og en spredning på 360 grader sikrer en jævn og behagelig fordeling af lyset i rummet. Uanset om du bruger pæren til at skabe stemningsfuldt lys i stuen eller til arbejdsbelysning på kontoret, så vil den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikre, at alle farver vises flot og ægte. Den naturlige og behagelige belysning er ideel til langt de flestes behov.

Med en 3 års producentgaranti kan du være tryg ved dit køb af denne smarte filamentpære. Den har en kompakt størrelse på 130 x Ø95 mm, så den passer ind i de fleste lamper og armaturer. Den inkluderede fjernbetjening gør det nemt at styre lysstyrke og farvetemperatur direkte fra din sofa eller kontorstol.

Den avancerede Bluetooth Mesh teknologi giver dig mulighed for at forbinde og styre flere enheder på én gang, så du kan skabe forskellige lysscenarier og indstillinger i hele dit hjem. Du kan også programmere tidsplaner og automatisere lyset, så det passer til dine daglige rutiner og behov.

Skab den perfekte atmosfære med dette smarte Bluetooth Mesh Smart Filament G95 E27 6W CCT Amber lys, der kombinerer energieffektivitet, høj lyskvalitet og avancerede funktioner i én pære. Gør dit hjem eller kontor endnu smartere og mere behageligt med denne innovative lysløsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke806 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde130 mm.
Diameter95 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat60W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.