LED E5
12W 6500K Hvid Panel (295x295x8 mm)

Aigostar Aigostar

New product

LED E5 - 12W 6500K Hvid Panel (295x295x8 mm) Udvid

Opgrader dit hjem med vores energieffektive LED E5 panel belysning. Med en klar og kold 6500K hvidt lys skaber dette panel en moderne og stilfuld atmosfære i ethvert rum.

Mængde: 1 stk
Form: Hvid ramme.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Aluminium&PMMA.

Læs mere..

  • Kold

DKK 145,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

De nye dekorative lamper Den perfekte forening af kunsten at hænge genstande op uden at blive forstyrret af lampens indstilling. Dette er den mest markante funktion ved AIGOSTAR's nye E5-serie produkter. Subtiliteten ligger i at bruge lyskilden til at skjule bygningens indre dekoration og bevare den samlede enhed og perfektion af bygningens dekoration. Samtidig opfylder den både behovet for belysning og dekoration.
Tynd og delikat 8 mm slankt design, aluminiumsramme, behandling med lys sølv- eller hvidmaling, god varmeafledning; fejlfri vinkel, enkel og stilfuld udseende, fremragende varmestyring sikrer langvarig stabilitet for LED-lysrøret.
Optisk design Unik optisk design, lyslederpladen skaber en ensartet plan glødende effekt uden mørke områder; høj lysudbytte, lysudbyttet for hvert produkt er cirka 80LM/W.
Fremragende lysudbytte Hele lampens effektivitet kan nå op på 75-85lm/W. Et 72W gitterlampepanel skal udstyres med 4 stk. 18W T8-rør, som nemt kan udskiftes med en 32W E5-panelbelysning.
Lysens ensartethed Belysningsvinklen er bred, 120°, og lyset er glattere, blødere og mere ensartet.
Spar penge og undgå bekymring Højtransparent akrylplade, ingen behov for tilbehør til indlejret installation, lavt strømforbrug og omkostningsbesparelse.
Sikker og pålidelig Kvalitetsstrømforsyning, PF-værdien er større end 0,9, ingen blinkende lys, ingen lyd, ingen blænding, ingen bly, kviksølv og andre skadelige stoffer, ingen infrarød, ingen ultraviolet og ingen termisk effekt.
Stabil og holdbar Lang levetid på 25.000 timer, kan bruges som dekoration selv når den ikke er tændt. Ikke kun er den mere omkostningseffektiv end almindelige lamper, men det er også et miljøvenligt og moderne valg.
Flerstøbning Lamperne er nemme at installere. De kan enten indlejres direkte i loftet eller hænges op ved hjælp af huller på bagsiden eller monteres på loftet med en matchende loftboks.
Certificeret af myndighederne Produkterne er godkendt af SGS GS, CE-certificering.
A + klasse energieffektive produkter
Bemærk
1、 Ved installation, vedligeholdelse og kontrol af lamperne, skal strømmen være slukket.
2、 Følg venligst instruktionerne nøje ved installation af lamperne.
3、 For at undgå elektrisk stød eller at lyset falder ned, skal du ikke adskille eller ændre på det.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Bredde295 mm.
Dybde295 mm.
Effekt & spænding
Forbrug12W
Erstat94W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.