LED Slim Projektor, 20W, 6500K, Hvid, Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Slim Projektor, 20W, 6500K, Hvid, Støbt Aluminium Udvid

Opgrader dit lys med vores LED Slim Projektor i stilfuldt hvidt støbt aluminium. Perfekt til at skabe en lys og energibesparende atmosfære med sine 20W og 6500K lysstyrke.

Antal: 1 stk
Ledningslængde: 225 mm.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Glas & Aluminium.

Læs mere..

  • Kold

DKK 59,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv LED projektor med slankt design

Denne LED Slim Projektor er en kraftfuld belysningsløsning med en effekt på 20W. Med en lysstyrke på hele 1800 lumens og en spredningsvinkel på 120 grader, sikrer den en jævn og optimal fordeling af lyset. Projektoren er ideel til både indendørs og udendørs brug, da den har en IP65 klassificering, hvilket betyder, at den tåler vandstænk og regn.

Den kold hvide farvetone på 6500K giver et skarpt og klart lys med et blåligt skær, som kan være ideelt til specielle anvendelser såsom malerkabiner, akvarier og dekorationer.

Projektorens støbte aluminiumskonstruktion giver den et robust og holdbart design, som sikrer langvarig brug uden problemer. Den kompakte størrelse på 103.5 x 26.5 x 128 mm gør den nem at montere og placere i forskellige miljøer.

Den indbyggede lyskilde sikrer en problemfri installation og drift af projektoren. Med en RA værdi på 80-85 garanteres en høj lyskvalitet, som viser alle farver naturligt og ægte. Dette gør projektoren velegnet til en bred vifte af anvendelser, da den opfylder langt de flestes behov for belysning.

Med en 3 års producentgaranti kan du være tryg ved købet af denne LED Slim Projektor. Den tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør den praktisk og bekvem at anvende i forskellige omgivelser.

Uanset om du har brug for lys til dit hjem, din have, din virksomhed eller andre steder, vil denne LED Slim Projektor med sit kraftfulde og effektive lys være en pålidelig løsning, der opfylder dine behov for belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6400K
Lysstyrke1800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde26.5 mm.
Bredde103.5 mm.
Dybde128 mm.
Effekt & spænding
Forbrug20W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.