LED projektør
05 - glasafdækning - sort - 10W - 4000K - 22,5cm - sensor

Aigostar Aigostar

New product

LED projektør - 05 - glasafdækning - sort - 10W - 4000K - 22,5cm - sensor Udvid

Kraftfuld LED projektør med glasafdækning i elegant sort design. Med sensor og lysstyrke på 10W og 4000K, perfekt til udendørs belysning.

Antal: 1 stk.
Registreringsafstand: 4-9m.
Registreringsvinkel: 120°.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 108,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Lys op dit udendørs område med denne kraftfulde LED projektør

Denne LED projektør med en effekt på 10W er designet til at erstatte en traditionel 40W projektør, hvilket giver dig et energibesparende alternativ med samme lysstyrke. Projektøren har en smuk sort finish og et elegant design med en glasafdækning, der beskytter LED-lyskilden mod vejrpåvirkninger.

Lysstyrke og spredning

Med en lysstyrke på 750 lumens og en spredning på 110 grader, sikrer denne projektør en jævn fordeling af lyset over et stort område. Uanset om du bruger den til at belyse din have, indkørsel eller terrasse, vil denne LED projektør sikre et klart og synligt lys, der skaber tryghed og sikkerhed omkring dit hjem.

Praktisk sensorfunktion

Projektøren er udstyret med en praktisk sensor, der registrerer bevægelse og tænder lyset automatisk, hvilket giver dig ekstra bekvemmelighed og sikkerhed, især om natten. Du behøver ikke længere bekymre dig om at tænde eller slukke lyset manuelt, da sensoren klarer det for dig.

Neutral hvidt lys

Den neutral hvide (4000K) farvetemperatur på lyset skaber det perfekte arbejdsmiljø uden skarpe blå eller gule toner. Det naturlige og behagelige lys gør det nemt at arbejde eller færdes udendørs, da belyste emner fremstår klart og realistisk under projektørens skarpe lys.

Let at installere og vedligeholde

Projektøren tilsluttes nemt til en 220-240V forsyning og kræver minimal vedligeholdelse takket være den lange levetid på LED-lyskilden. Med en 3 års producentgaranti kan du have ro i sindet og nyde godt af det kraftfulde lys fra denne projektør i mange år fremover.

Opgrader dit udendørs belysningssystem med denne LED projektør, der kombinerer energieffektivitet, lysstyrke og praktiske funktioner for at opfylde dine belysningsbehov på en stilfuld og pålidelig måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke750 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug10W
Erstat40W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.