LED Projektør
Glasdæksel - Sort - 10W - 4000K - 22,5CM

Aigostar Aigostar

New product

LED Projektør - Glasdæksel - Sort - 10W - 4000K - 22,5CM Udvid

Effektiv LED projektør med elegant glasdæksel i sort design. Denne 10W LED projektør giver en klar og behagelig belysning på 4000K og måler 22,5 cm i længden.

Antal: 1 stk.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 36,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På vej ind


LED Projektør med Glasdæksel

Denne moderne LED projektør med glasdæksel er en effektiv og energibesparende løsning til belysning af både indendørs og udendørs områder. Med en effekt på 10W, svarer denne LED projektør til en traditionel 40W lyskilde, hvilket betyder at du sparer energi og reducerer dine elomkostninger.

Lysstyrke og Spredning

LED projektøren producerer en stærk lysstyrke på 750 lumens og har en spredning på 110 grader. Dette sikrer en jævn fordeling af lyset og giver dig en optimal belysning af området uden mørke pletter eller blænding.

Farvetemperatur

Denne LED projektør har en farvetemperatur på 4000K, hvilket betyder at lyset har en neutral hvid kulør. Dette skaber et behageligt og effektivt arbejdsmiljø, da lyset ikke indeholder blå eller gule toner. Belyste emner vil fremstå naturlige og korrekt farvegengivelse opnås.

Installation og Garanti

LED projektøren tilsluttes nemt til en 220-240V strømforsyning og er velegnet til både private og kommercielle installationer. Produktet leveres med 3 års producentgaranti, hvilket sikrer dig tryghed og kvalitet i lang tid.

Med denne LED projektør med glasdæksel får du en pålidelig og holdbar belysningsløsning, der sikrer en optimal belysning både indendørs og udendørs.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke750 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug10W
Erstat40W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.