LED projektør
05 - glasdæksel - sort - 50W - 4000K - 22,5cm - sensor

Aigostar Aigostar

New product

LED projektør - 05 - glasdæksel - sort - 50W - 4000K - 22,5cm - sensor Udvid

Skab lys og tryghed med denne kraftfulde LED projektør med sensor. Perfekt til både sikkerhedsbelysning og udendørs brug.

Mængde: 1 stk.
Registreringsafstand: 4-9m.
Registreringsvinkel: 120°.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 155,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED projektør med glasdæksel og sensor

Dette LED projektør er en effektiv og energibesparende belysningsløsning til dit udendørs område. Projektøren har en effekt på 50W, hvilket svarer til en traditionel projektør på 200W, hvilket resulterer i store besparelser på din energiregning. Projektøren tilsluttes nemt til en 220-240V forsyning og har en lysstyrke på 4300 lumens, samt en spredningsvinkel på 110 grader, hvilket sikrer en jævn og god fordeling af lyset.

Dette specifikke LED projektør kommer med et smukt sort glasdæksel, der giver projektøren et elegant og moderne udseende. Projektøren er desuden udstyret med en sensor, der registrerer bevægelse og tænder lyset automatisk, hvilket øger sikkerheden omkring dit hjem eller virksomhed.

LED pæren i projektøren har en neutral hvid kulør (4000K), hvilket giver et klart og behageligt lys, perfekt til arbejdsmiljøer eller områder, hvor farver og detaljer skal fremstå naturligt og korrekt. Den neutrale kulør betyder, at lyset ikke indeholder blå eller gule toner, hvilket sikrer en ren og naturlig belysning.

Med en producentgaranti på 3 år, kan du være sikker på kvaliteten af dette LED produktør. Projekøren er desuden let at montere og vejer kun 22,5cm, så den nemt kan placeres hvor som helst i dit udendørs område.

Så hvis du leder efter en effektiv, energibesparende og stilfuld belysningsløsning til dit udendørs område, er denne LED projektør med sensor det perfekte valg for dig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke4300 lumens
Spredning110 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8025.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug50W
Erstat200W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.