LED PLAST SPEJLLAMPE
6W 40CM 4000K hvid

Aigostar Aigostar

New product

LED PLAST SPEJLLAMPE - 6W 40CM 4000K hvid Udvid

Opgrader dit badeværelse med den stilfulde LED PLAST SPEJLLAMPE. Med en stærk lysstyrke på 6W og en neutral hvid farvetemperatur på 4000K, er denne lampe perfekt til at skabe et klart og behageligt lys til dit spejlområde.

Mængde: 1 stk.
Ledningslængde: 338mm.
Ledning: H03VVH2-F 2*0.75MM2 PVC.
Produktfarve: Hvid.
Ydre materiale: ABS&PC.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 118,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv LED Spejllampe med høj lyskvalitet

Denne LED spejllampe er en ideel løsning til belysning af badeværelser, foyers, gangarealer og andre steder, hvor et klart og naturligt lys er afgørende. Med en effekt på 6W og tilslutning til en 230V strømforsyning, giver denne lampe en lysstyrke på 600 lumens med en høj spredning på 300 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet.

Denne LED spejllampe har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver flot og ægte. Med den neutrale hvide farvetemperatur på 4000K, giver denne lampe et perfekt og effektivt arbejdsmiljø uden blå eller gule toner i lyset, så belyste emner fremstår helt naturlige.

Med en levetid på op til 15.000 timer og 3 års producentgaranti, er denne LED spejllampe ikke kun energieffektiv, men også holdbar og pålidelig. Glem alt om at skifte pærer hele tiden, da denne lampe vil bidrage til en langvarig og pålidelig belysningsløsning.

Denne LED spejllampe er let at installere og har en elegant og moderne design, der vil passe perfekt ind i enhver indretningsstil. Uanset om du bruger den til at belyse et spejl, en gang eller et baderum, vil denne lampe give dig det klare og naturlige lys, du har brug for.

Så hvis du leder efter en pålidelig, energieffektiv og stilfuld belysningsløsning til dit hjem eller kontor, så er denne LED spejllampe med 6W, 600 lumens, 4000K og en RA værdi på 80-85 det perfekte valg for dig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke600 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Forbrug6W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.