Rund Væglampe Sort 3000K S

Aigostar Aigostar

New product

Rund Væglampe Sort 3000K S Udvid

Elegant rund væglampe i sort med behageligt varmt hvidt lys. Skab hygge og atmosfære i dit hjem med denne stilfulde væglampe.

Antal: 1 stk
Ledningslængde: 12 cm.
Form: Rund.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Stål.
Ydre materiale: Stål.

Læs mere..

  • Varm

DKK 252,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Denne runde væglampe i sort er en stilfuld og praktisk lyskilde til din boligindretning. Med en effekt på 6.5W LED, som erstatter en 55W pære, er denne lampe både energibesparende og miljøvenlig. Den tilsluttes nemt til en 230V strømkilde.

Lampen har en lysstyrke på 720 lumens og en spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 betyder, at lyset er naturligt og viser farverne ægte og flot. Dette gør lampen velegnet til de flestes behov.

Med en 3 års producentgaranti, kan du føle dig tryg ved dit køb af denne væglampe. Lampen kommer i en varm hvid (3000K) kulør, som skaber en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til en hyggelig stemning i rummet.

Med dimensionerne 35 x Ø180 mm passer denne runde væglampe perfekt til mange rum i hjemmet. Om det er i stuen, køkkenet eller soveværelset, vil lampen give et flot og funktionelt lys.

Samlet set er denne runde væglampe i sort et stilfuldt og energibesparende valg, der vil lyse op i dit hjem i mange år fremover. Med dens praktiske design og høje lyskvalitet er den et godt valg for enhver, der ønsker kvalitetsbelysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke720 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde35 mm.
Diameter180 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5 .8W
Erstat55W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.