H05VV-F 3G1.5mm²
100m Hvid Ledning

Aigostar Aigostar

14942-0

New product

H05VV-F 3G1.5mm² - 100m Hvid Ledning Udvid

Produktbeskrivelse: Rund ledning
Europæisk standardledning.
Længde på ledning: 100m.
Ledning: H05VV-F 3G1.5mm².
Produkts farve: Hvid.
Hovedmaterialer: PVC&Cuprum.

Læs mere..

DKK 1.341,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Sikker og stabil brug af elektricitet】Vi følger høj kvalitetsproduktionsdesignkonceptet, med lagvis inspektion og streng kontrol, i overensstemmelse med europæiske standarder, der virkelig er sikre og pålidelige.
【Højren iltfri kobber】Vi anvender høj kvalitets iltfrit ren kobber som leder, med en kobberindhold på 99,9%, stabil ydelse, og er ikke let at opvarme og holdbart, så du virkelig kan være bekymringsfri.
【Lav modstand】Lav modstand, højere termisk ledningsevne, normal temperatur, miljøbeskyttelse og elektricitetsbesparelse.
【Lav kerneafvigelsesrate】Vi anvender avanceret udstyr. Det sikrer en lav kerneafvigelsesrate, ensartet tykkelse, effektiv forebyggelse af elektrisk lækage og sikker brug af elektricitet.
【Miljøvenligt flammehæmmende PVC-materiale】Det er produceret med miljøvenlige materialer, fri for skadelige stoffer som bly, kviksølv og lignende, og effektiv beskyttelse af menneskers sundhed.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.