TV-Kabel, 15 Meter

Aigostar Aigostar

14991-0

New product

TV-Kabel, 15 Meter Udvid

"Med dette 15 meter lange TV-kabel kan du nemt og enkelt forbinde din TV-enhed til antenneudtaget og nyde skarpt billede og klar lyd."

Antal: 1 stk
Ledningslængde: 15m.
Produkt funktion: Videosignaltransmission.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PVC&CCS&kobber.

Læs mere..

DKK 43,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Højtopløselig overførsel er stabil for evigt】Ved at følge konceptet om produktion af høj kvalitet, lag for lag inspektion og streng kontrol, der overholder europæiske standarder, bliver transmissions signalet mere stabilt og højhastigheds.
【Lav ekscentricitet】Lavet med avanceret udstyr har TV-kablet en lav kerneafvigelsesrate, ensartet tykkelse, effektiv forebyggelse af strømnedbrud og lækage, og sikker brug af elektricitet.
【Aluminiumsfolie-skærmpakke】Effektivt modstår ekstern elektromagnetisk interferens, reducerer transmissions tab, garanterer bedre signaloverførsel, forbedrer signal kvaliteten, gør billedet fri for snefnug og flimmer. TV-billedet er klarere.
【Miljøvenlig PVC-mantel】Det er lavet af miljøvenlige materialer for at eliminere bly, kviksølv og andre skadelige metaller for at undgå ugunstige virkninger på menneskets miljø. Det har tilstrækkelig sejhed, stærk modstandsdygtighed mod aldring, stærk anti-interferens, tyk trækstyrke og slidstyrke.
【Design】Kablet blev radikalt redesignet for at perfektionere dets holdbarhed, stabilitet og nøjagtighed af pasform. Kompatibel med alle enheder med TV-antenne-stik, koaksialkabel f.eks.: modtagere, set-top-bokse, TV'er, radio og DVB-T, DVB-S, DVB-C og mange flere.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.