Regnbue Hundelegetøjsbold
8cm

Nobleza Nobleza

16207-0

New product

Regnbue Hundelegetøjsbold - 8cm Udvid

Forkæl din hund med denne farverige og sjove regnbuebold i 8cm størrelse. Perfekt til leg og motion for din firbenede ven.

Mængde: 1 stk
Produktfarve: RGB.
Hovedmaterialer: PVC.

Læs mere..

DKK 26,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Indbygget klokke】Indbygget klokke til at stimulere din hunds høresans, du kan træne dine hunde let med denne legetøj. Mere effektivt rengøring af tænder og reducering af tandsten. kan også træne tyggeevnen.
【Ideel Sensory Legetøj】Bare ryst det for at få klokken til at ringe og lad dem nyde det med entusiasme. På samme tid kan du opbygge et bedre forhold til din dejlige hvalp.
【Sjovt og Interessant】: Vores produkt er lavet af gummi og i en perfekt størrelse. Så det er nemt at tage med udenfor og lege med dit kæledyr. Et godt valg som gave til dit kæledyr og som et rejselegetøj.
【Høj Kvalitet】Naturligt og miljøvenligt gummibånd gør det holdbart og velstrikket til hvalpe at bide i lang tid. Ugiftigt materiale, det er helt sikkert for dit dejlige kæledyr.
【Endeløs Sjov】: Farverig flettet bold med lille klokke indeni, iøjnefaldende farver og klokkens lyd er let at tiltrække kæledyrs opmærksomhed og interesse. Ingen vil afvise smukke ting.
Dimensioner
Diameter80 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.