Jordbær / Chili / Aubergine blødt Legetøj
L10 cm - L11 cm - L12,5 cm, 15g, assorteret 1 stk.

Nobleza Nobleza

17002-0

New product

Jordbær / Chili / Aubergine blødt Legetøj - L10 cm - L11 cm - L12,5 cm, 15g, assorteret 1 stk. Udvid

Forkæl din pelsede ven med sjovt og blødt legetøj i form af jordbær, chili og aubergine. Assorterede og i tre størrelser til masser af leg og sjov!

Mængde: sæt
Produktfarve: 3 stilarter blandet.
Hovedmaterialer: Super blød.
Dimensioner: L10cm/L11cm/L12,5cm.

Læs mere..

DKK 32,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【Sikker & Holdbar】Denne hundetyglegetøj er lavet af giftfri, høj kvalitets plys, velegnet til hvalpe at tygge og bide i.
【Beskytter Møbler】De pivende legetøj kan tilfredsstille din hunds instinkt. Det er en økonomisk måde at forhindre dine hunde i at ødelægge hjemmet.
【Sæt med 6 stk.】Sættet med pivende tyggelegetøj har forskellige størrelser og former, som kan holde dit kæledyr beskæftiget i timevis med at hente og lege.
【Hold Kæledyrene Fit】Vores hundelegetøj kan udvikle din hunds intelligens, hjælpe hunde med at bruge overskydende energi, forbedre hundens dårlige tyggeadfærd og tandhygiejne.
【Relationel Udvikling】Leg med disse legetøj sammen med dine hunde, det er den bedste måde at styrke følelserne mellem dig og dit kæledyr.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.