Bomuldsreb Legetøj
L53cm, 270-280g - Beigebrun

Nobleza Nobleza

17247-0

New product

Bomuldsreb Legetøj - L53cm, 270-280g - Beigebrun Udvid

Forkæl dit kæledyr med dette sjove og holdbare bomuldsreb legetøj i en naturlig beigebrun farve. Perfekt til leg og motion for din elskede ven.

Mængde: 1 stk.
Jeg kan hjælpe med at omskrive det, men jeg har brug for det specifikke indhold, du ønsker omskrevet. Kan du venligst give mig de nødvendige oplysninger, så jeg kan assistere dig?

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 32,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Pakkeinformation: Individuel bomuldsrebelængde på 53cm, stærk og tyk, velegnet til mellemstore til store hunde. Knuderne i hundelegerebet gør det nemmere at bide og tygge, selv hvis din hund er en aggressiv tygger, er rebet stærkt nok til at være et fantastisk hundelegetøjsprodukt af god værdi.

Robust hundelegetøj: sikkert, ikke-giftigt bomuldsmateriale, syet i lag og knyttet stramt. Det vil derfor ikke bryde så let som andre hundelegetøj. Hvis du går op i kvalitet, er vores legetøj det perfekte valg for dig!

Opbyg et tæt forhold til din hund: farverigt hundelegetøj til små til mellemstore hunde. Din hund vil elske det, og du kan slappe af og have en dejlig dag!

Tandrensning legetøj: fjerner plakopbygning, bruges til træklege, kaste- og tyggelege samt tandhygiejne, hjælper med at opretholde sunde tænder og tandkød.

Efter salgsservice: Nobleza tilbyder en 100% tilfredshedsgaranti. Hvis du har spørgsmål om dette produkt, er du velkommen til at kontakte os, og vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer, du måtte have!

Dimensioner
Dybde530 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.