Cirkulært 2-i-1 Katte legetøj med bold og Kattemynte
33x33x5,5cm

Nobleza Nobleza

18163-0

New product

Cirkulært 2-i-1 Katte legetøj med bold og Kattemynte - 33x33x5,5cm Udvid

Forkæl din kat med dette sjove og interaktive 2-i-1 legetøj, der kombinerer en bold og kattemynte. Måler 33x33x5,5 cm og holder din kat underholdt i timevis.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Multifunktionel.Produktfarve: Naturlig træfarve.Hovedmaterialer: Bølget pap.

Læs mere..

DKK 81,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

⭐【Unikt design】To klokkebolde i cirkelsporet på kattens kradsebræt giver timer af sjov og motion for din kat, så den kan tilfredsstille dens naturlige nysgerrighed for at udforske. 【Inkluderer Kattegræs】Medfølger en katteurt pose, som kan drysses på kattens kradsebræt for at tiltrække katten til at kradse det og slibe dens negle. Beskyt ikke kun kattens negles sundhed, men også din sofa og andre møbler. 【Holdbar & Genanvendelig】Det er mere slidstærkt og miljøvenligt, idet det bruger høj densitet og genanvendelig bølgepap på kattens kradsebræt. 【3 i 1 Kattens Kradsebræt】Det værdifulde kradsebræt kan bruges som en katteskrabeplade til at kradse, en kattebold til at lege med og en kattens kradsebrætseng for søde drømme for at opnå 3 funktioner. 【Dejlig gave til katte】Kattens kradsebræt som en vidunderlig gave til din søde pelsede kattebaby. Katten elsker det. Størrelsen er 33*33*5.5 cm. Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.
Dimensioner
Højde55 mm.
Bredde330 mm.
Dybde330 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.