Katte-kradsepude/seng
2 stk., 44x22x12cm

Nobleza Nobleza

18165-0

New product

Katte-kradsepude/seng - 2 stk., 44x22x12cm Udvid

Forkæl din elskede kat med disse bløde og holdbare kradsepuder/senge i praktisk 2-stk. pakning. Perfekt til at tilfredsstille din kats naturlige behov for at kradse og hvile samtidig.

Mængde: sæt(2sæt)
Produktbeskrivelse: U formGul print.Produktfarve: Gul.Hovedmaterialer: Bølgepapir.

Læs mere..

DKK 119,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

⭐【Genbrugelig】2-pakning kattekradsebræt kan vendes og bruges på begge sider, hvilket gør det muligt at kradse på begge sider og forlænge levetiden på kradsebrættet, samtidig med at det er mere økonomisk og omkostningseffektivt.【Buende form】Det unikke buede design gør, at kradsebrættet kan bruges som en kradseplade til kradseri, en sofa til hvile og leg samt en seng til søde drømme for katten.【Inkluderer kattegræs】Medfølger en pose kattemynte, som kan drysses på kradsebrættet for at tiltrække katten til at kradse på det og slibe dens klør. Beskytter ikke kun kattens negles sundhed, men også din sofa og andre møbler.【Holdbart og genanvendeligt】Kradsebrættet er mere robust og slidstærkt, da det er lavet af genanvendelig bølgepap af høj densitet og miljøvenligt materiale.【God gave til katte】Kattekradsebrættet er en fantastisk gave til din søde lodne kattebaby. Katten vil elske det. Størrelsen er 44*22*8 cm. Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.
Dimensioner
Højde120 mm.
Bredde220 mm.
Dybde440 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.