Katte seng og kradsetræ 2-i-1
45x28x16 cm

Nobleza Nobleza

18358-0

New product

Katte seng og kradsetræ 2-i-1 - 45x28x16 cm Udvid

Forkæl din kat med denne praktiske 2-i-1 løsning - en kombineret seng og kradsetræ i perfekt størrelse til din kæledyr. Lad din kat nyde både komfort og sjov med denne multifunktionelle løsning.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: Lænestolsdesign.Produktfarve: Naturlig træfarve.Hovedmaterialer: Bølget pap.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 151,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Krøllet overflade & bagplade design

Det unikke krøllede liggeflade design gør kattekradse sengen mere behagelig for katten at ligge på. Bagpladen kan forhindre katten i at falde ned, mens den sover for at få søde drømme, kradse glad og hvile.

Omvendt brug

Den iøjnefaldende fiskeprintmønster katte sofa kradsebræt er omvendt at bruge, så begge sider kan kradse, og kradsebrættets levetid bliver længere, mere omkostningseffektiv og økonomisk.

Inkluderer kattegræs

Der medfølger en katteurt pose, som kan drysses på kradsebrættet for at tiltrække katten til at kradse i det og skærpe deres kløer. Beskyt ikke kun kattens negles sundhed, men også din sofa og andre møbler.

Holdbar og genanvendelig

Det er mere slidstærkt og modstandsdygtigt, da det bruger høj densitet og miljøvenligt genbrugt bølgepap på kradsebrættet.

God gave til katte

Katte kradsebrættet er en vidunderlig gave til din søde pelsede kattebaby. Katten elsker det. Størrelsen er 45*28*16 cm. Hvis du har nogen spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os.

Dimensioner
Højde160 mm.
Bredde280 mm.
Dybde450 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.