Tovlegetøj Med Tennisbold L15

Nobleza Nobleza

18382-0

New product

Tovlegetøj Med Tennisbold L15 Udvid

Produktbeskrivelse: Rivfast og bideresistent, hjælper med at rense tænder, opretholder mundhygiejne, forebygger dårlig ånde. Produktfarve: 3 blandende farver. Primære materialer: Bomuldstov, Gummi.

Læs mere..

DKK 60,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

【Sundt Materiale】Disse hvalpe tyggelegetøj er lavet af premium bomuldsstof, som er naturligt, sundt og sikkert for dine kæledyr. De er vaskbare og nemme at bruge.【Attraktiv og Holdbar】Vi bruger en kombination af blå, grøn og gul for at gøre dem mere attraktive for hunde. De er også meget holdbare.【Tandrensning】Dette hundelegetøj bekæmper plakopbygning og kan hjælpe med at forebygge tandkødsygdomme. Hundetandlegesager fjerner blødt tandsten. Gør dine kæledyrs tænder og tandkød mere sunde.【Styrker Forholdet】Du kan lege interaktive spil som træk-om-kamp med dit kæledyr eller lade dem have lidt afslappet tid selv. Disse legetøj hjælper med at styrke dit forhold til dine hunde. De hjælper med at holde dit kæledyr sundt og samtidig undgå vægtproblemer.【Perfekt Gave】Gaveæske emballage til nem opbevaring. Ikke kun kan dette være en fremragende gave til din hund, du kan også give det til dine venner, der har kæledyr. Alle og enhver hund vil elske det.
Dimensioner
Dybde380 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.