LED Lyskæde 01
10 Gennemsigtige Pærer, 8M

Aigostar Aigostar

New product

LED Lyskæde 01 - 10 Gennemsigtige Pærer, 8M Udvid

Skab hygge i haven med denne LED lyskæde med 10 gennemsigtige pærer og en længde på 8 meter. Perfekt til de lange sommeraftener under åben himmel.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: 10-LED.
Længde: 8m.
Produktfarve: Transparent.
Hovedmaterialer: Gummi&Plastik&ABS.
Ydre materiale: PET.

Læs mere..

  • Varm

DKK 159,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Ønskværdig lysdekoration】Denne eventyrlyskæde består af 10 høj kvalitets vandtætte pærer med en samlet længde på 8 m, som kan give en varm, nostalgisk glød og skabe en hyggelig og festlig atmosfære for dig og din familie.
【Sikker at bruge】Indbygget intern sikring, som øger sikkerheden ved brug. Lyssnorene med kold LED lyskilde bliver ikke varme, selv efter lang tids brug.
【IP44 vejrbestandig】Med en IP44 vandtæt vurdering kan LED-lyssnoren modstå ekstreme temperaturer, regnfulde, blæsende eller fugtige klimaer. Perfekt til udendørs arrangementer, terrasser, dæk, haver, restauranter, verandaer, butiksvinduer, pavilloner, pergolaer, caféer.
【Let at installere】Hver pære har en krog, som let kan hænges på en gren eller søm. På grund af dens plastikpærer vil den udendørs lyskæde ikke let gå i stykker, hvis den tabes eller blæses rundt som glaspærer.
【Lang levetid】Gennemsnitlig levetid på 15000 timer, 13,7 års levetid (3 timer om dagen), ekstremt lang levetid reducerer hyppigheden af udskiftning af lysene, sparer arbejdskraft og tidsomkostninger.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør2700K
Spredning270 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Spænding3.2V
SpændingsintervalDC: 3.2V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.