LED Lyskæde 01
10 Farverige Bomuldskugler, 2m, Batteridrevet

Aigostar Aigostar

New product

LED Lyskæde 01 - 10 Farverige Bomuldskugler, 2m, Batteridrevet Udvid

Få hyggeligt lys i din have eller på terrassen med denne batteridrevne LED lyskæde med 10 farverige bomuldskugler. Med en længde på 2 meter er den perfekt til at skabe stemning udendørs.

Mængde: 1 stk
Produktbeskrivelse: 10-LED.
Længde: 2m.
Produktfarve: RGB.
Hovedmaterialer: PVC.
Ydre materiale: PS.

Læs mere..

  • Ekstra varm

DKK 54,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【10 LED Bomuldskuglelys】En længde på 2 meter LED-kædelys, designet med 10 bomuldstrådsbolde. Hver LED-lys er omgivet af en dekorativ, bomuldstrådsindpakket bold, som er håndrullet af bomuldsgarn.
【Batteridrevet】Med to AA-batterier indeni (ikke inkluderet) er dette kædelys let at tænde eller slukke med en skydekontakt. Opvarmningstiden er mindre end 0,5 sekunder. Selv på steder uden stikkontakt kan du bruge det til at skabe en romantisk atmosfære.
【Sikker at bruge】Batteriets output 3V lav spænding, der er langt lavere end den menneskelige kropssikkerhedsspænding på 36V, absolut ingen sikkerhedsrisici. Ingen bly eller kviksølv, ingen UV- eller IR-stråling. Børne- og kæledyrsikker.
【Lang levetid for varme lys】Med beskyttelse af den transparente PVC-rør vil strenge ikke blive brudt og oxidere for at få længere levetid. Varme lys passerer gennem bomuldstrådsboldene og bliver refrakteret for at producere en drømmende lys-effekt.
【Til enhver lejlighed】Dette mikro LED-lys er designet til dekoration, med flere varme lys vil det bringe dig en charmerende og sjov atmosfære, perfekt til at pynte huset, vinduet, juletræet, bryllup, fest, Valentinsdag, Halloween, osv.
Lyset
KulørVarm hvid
Ekstra varm hvid kulør2400K
Spredning330 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Spænding3V
SpændingsintervalDC: 3V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.