LED Lyskæde, 10 Transparente Pærer, 8M

Aigostar Aigostar

New product

LED Lyskæde, 10 Transparente Pærer, 8M Udvid

Skab hyggelig stemning i din have eller på din altan med denne LED lyskæde med 10 transparente pærer og en længde på 8 meter. Lyset er energibesparende og skaber en smuk atmosfære udendørs.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 10-LED forbindelig lyskæde.
Længde: 8m.
Produktfarve: Gennemsigtig.
Hovedmaterialer: Gummi&Plastik&ABS.
Ydre materiale: PS.

Læs mere..

  • Varm

DKK 154,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【26FT Lyskæder med 10 klare LED-pærer】Med 10 klare LED-pærer på en 26ft lang snor, er Aigostar's 6-watt LED-lyskæder monteret på en kraftig ledning og udsender en varm-hvid velkomstglød, som hurtigt kan forvandle en have til din egen lille udendørs oase. Der er også en ophængskrog over hver fatning, der giver flere fleksible monteringsmuligheder. Perfekt til at skabe en blød atmosfære på dine dæk, terrasser, verandaer, baghaver, altaner, pavilloner og soveværelser.
【Vandtætte og stødsikre pærer】Fuldt forseglede sokler og pærer sikrer, at disse festlyskæder er vandtætte og nemt kan modstå al slags dårligt vejr: skoldende sol, regn og sne. Derudover vil de stødsikre plastikpærer ikke gå i stykker, hvis de tabes, hvilket beskytter din familie og venner mod farlige glasskår. Pærerne falmer eller misfarves aldrig, ideel løsning til udendørs belysning hele året rundt.
【End-to-End Forbindelse på op til 48M】Med end-to-end-forbindelse kan Aigostar's lyskæder til soveværelset forbinde op til 6 snore på én stikkontakt. Og den passende afstand mellem pærerne sikrer, at hver festlyskæde vil hænge helt lige, selv hvis hovedledningen bliver snoet, eller installationen er i en skrå vinkel.
【Energibesparende og Køligt-ydende Eksteriør】24V lavspændings-garden festlyskæder sparer over 90% energi sammenlignet med glødepærer og genererer mindre varme, hvilket gør dem sikre at røre ved ved et uheld. Med en levetid på 15000 timer og integreret pære og fatning kan de opfylde både husstandens behov for belysning hele natten eller kommercielle dekorationsbehov.
Med Aigostar's globe-lyskæder kan du nyde kaffen på bagterrassen, aftenerne i haven og grillfester i weekenden! Hver Aigostar-lyskæde med strømforsyning vil blive omhyggeligt testet af vores interne ingeniørteam for proaktivt at håndtere og forebygge design- eller mekaniske problemer. Hvis der er problemer, tvivl eller forslag, så tøv ikke med at kontakte os!
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Spredning270 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Spænding24V
SpændingsintervalDC: 24V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.