Dobbeltpakke Vakuumposer, 3 størrelser

Aigostar Aigostar

15949-0

New product

Dobbeltpakke Vakuumposer, 3 størrelser Udvid

Opbevar dine ting sikkert og organiseret med disse praktiske vakuumposer i tre forskellige størrelser. Hold dit hjem ryddeligt med denne dobbeltpakke!

Mængde: sæt(30stk)
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PA&PE.
Dimensioner: L220*B160mm/L220*B210mm/L250*B200mm.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 163,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

KEEP FOOD FRESH - Vakuumforseglerposer skaber en lufttæt barriere omkring mad, der blokerer for fugt og ilt for at forlænge friskheden og låse smagene inde. Det bevarer næringsstofferne og hjælper med at holde maden frisk op til 5 gange længere. Det bremser nedbrydningen af mad og holder den velsmagende og lækker.
BPA-FRI - Sikre vakuumforseglerposer til sous vide madlavning, lavet af BPA-fri fortykket PE-plastik, aigostar madkvalitets genanvendelige sous vide poser kan bruges fra -20°C til 85°C, ikke-giftige, sikre at fryse, opvarme i mikrobølgeovn eller til madlavning ved høje temperaturer.
TÆTSLUTTENDE DESIGN - Tilgængelige i 3 forskellige størrelser og hver størrelse har 10 pakker (16x22cm, 21x22cm, 20x25cm), der perfekt opfylder dine opbevaringsbehov for mad med forskellige specifikationer. Designet med lynlås lukning, der kan lynlåses glat og tæt med en hvid forseglingsspænde og åbnes nemt.
LET & GENANVENDELIG - Bare placer maden i posen og pump luften ud med en håndpumpe, og opbevar den derefter i lavtemperaturomgivelser. Hver pose kan rengøres og genbruges mere end 50 gange for at beskytte miljøet. Bare vend den om for at rengøre og tørre.
KVALITETSSIKRING - 2 års garanti. Hvis du har spørgsmål til vores produkter, kan du altid kontakte os, og vi vil med glæde hjælpe dig.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.