VakuumBeholder FreshCube

Aigostar Aigostar

15950-0

New product

VakuumBeholder FreshCube Udvid

Hold dine madvarer friske og længerevarende med vores VakuumBeholder FreshCube! Ideel til opbevaring af rester, frugt, grøntsager og meget mere. Hold madspildet nede og din mad frisk med denne praktiske beholder.

Mængde: sæt(2stk)
Produktfarve: Blå.
Hovedmaterialer: AS&ABS&PC&ABS silikone.
Dimensioner: L144*B130*L79mm/L172*158*102mm.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 131,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Sæt af 2】To forskellige størrelser containere inkluderet, L144*W130*L79mm og L172*158*102mm, der opfylder dine behov for forskellige fødevarer.
【Multifunktionel】Containere kan også bruges med vores Aigostar elektriske vakuum pumpe, det er nemt at skabe ilt- og fugtbarriere, der forhindrer maden i at blive ødelagt. Der er numre på låget, der minder dig om datoen, du lagde maden i.
【Sikkerhedsmateriale】Vakuum fødevarebeholdere er lavet af holdbart fødevaregodkendt materiale, sikkert for hele familien. Udstyret med en luftventilsknap, der gør det nemt at se luftens tilstand indeni.
【Praktisk opbevaring】Perfekt til fødevareopbevaring i dagligdagen, holder fødevarer friske i længere tid. Du kan organisere dit køkken for pladsbesparelse. Den bedste temperaturinterval: -5℃~45℃.
【Kontakt os】Hvis du har spørgsmål om vores produkter, kan du altid kontakte os, og vi vil være glade for at hjælpe.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.