RGB LED Projektør 50W med 44-Knaps Controller
150cm Ledning, Støbt Stik

Aigostar Aigostar

14091-0

New product

RGB LED Projektør 50W med 44-Knaps Controller - 150cm Ledning, Støbt Stik Udvid

Oplev fantastiske farveskift og lyskombinationer med denne RGB LED projektør på 50W, der leveres med en praktisk 44-knaps controller og en 150cm ledning med støbt stik.

Antal: 1 stk
Ledningslængde: 1,5m.
Ledning: 3*1.0mm².
Batteritype: Knapcellebatterier.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Glas og aluminium.

Læs mere..

DKK 191,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


RGB LED Projektør 50W med 44-Knaps Controller, 150cm Ledning, Støbt Stik

Dette RGB LED projektør er det perfekte valg, hvis du ønsker at tilføje farverigt og stemningsfuldt lys til din udendørs eller indendørs belysning. Med en effekt på 50W har denne projektør en imponerende lysstyrke, der kan lyse op i selv de største rum eller udendørs arealer.

Projektøren tilsluttes let til en 230V forsyning, hvilket gør det nemt at installere og bruge. Den medfølgende 44-knaps controller giver dig mulighed for at skifte mellem et stort udvalg af farver og lysindstillinger, så du kan skabe præcis den stemning, du ønsker.

Med en bred spredning på 110 grader sikrer denne LED projektør en jævn fordeling af lyset, hvilket er ideelt til både generel belysning og accentbelysning. Dimensionerne på 173 x 26.5 x 210 mm gør projektøren kompakt og let at placere, uanset hvor du ønsker at bruge den.

Projektøren er IP65 klassificeret, hvilket betyder at den kan bruges udendørs og kan tåle vandstænk og regn. Dette gør den velegnet til at oplyse din have, terrasse eller indkørsel med smukke farver, uanset vejret.

Med en integreret lyskilde behøver du ikke bekymre dig om at skifte pærer, hvilket gør denne LED projektør vedligeholdelsesfri og økonomisk over tid. Og med 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at dette produkt er af høj kvalitet og holdbart.

Uanset om du ønsker at skabe en hyggelig stemning på din terrasse, lyse op i din have eller tilføje et farverigt touch til dit værelse, så er denne RGB LED projektør med controller det perfekte valg. Lad ikke mørket stoppe dig - skab dit eget lysshow med denne alsidige og effektive lyskilde.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørRGB
Spredning110 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde26.5 mm.
Bredde173 mm.
Dybde210 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.