RGB LED-projektør 50W
44-Knaps Fjernbetjening - 30cm Ledning - Støbt Hus

Aigostar Aigostar

20383-0

New product

RGB LED-projektør 50W - 44-Knaps Fjernbetjening - 30cm Ledning - Støbt Hus Udvid

Oplev en verden af farver og stemninger med denne kraftfulde RGB LED-projektør på 50W. Den medfølgende 44-knaps fjernbetjening giver dig fuld kontrol, og den solide konstruktion sikrer lang holdbarhed.

Mængde: 1 stkLedningslængde: 30 cm.
Ledning: 3*1,0 mm².
Anvendelsesområde: 75-206,7 m².
Batteritype: Knapcellebatterier.
Batteriets arbejdstid: 1 år.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Panserglas.
Ydre materiale: Aluminium.

Læs mere..

DKK 164,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


RGB LED-projektør med 50W effekt

Dette RGB LED-projektør er en alsidig og effektiv lyskilde, der er ideel til både indendørs og udendørs brug. Med en effekt på 50W og mulighed for tilslutning til en 220-240V forsyning, kan den lyse op i både store og små områder med lethed. Den har en høj spredning på 110 grader, hvilket sikrer en jævn fordeling af lyset uden blænding.

Dimensioner: Med dimensioner på 173 x 26.5 x 210 mm er denne LED-projektør kompakt og nem at installere. Den har en 30 cm ledning, der giver fleksibilitet ved placering og tilslutning. Det støbte hus sikrer holdbarheden og beskytter enheden mod stød og slag.

IP65 rating: Denne RGB LED-projektør har en IP65 rating, hvilket betyder, at den kan bruges udendørs og tåler vandstænk samt regn. Dette gør den velegnet til belysning af haver, indkørsler, terrasser og andre udendørsområder, hvor der kræves en holdbar og vandafvisende lyskilde.

44-Knaps fjernbetjening: Med en praktisk fjernbetjening med 44 knapper har du fuld kontrol over lyset. Du kan nemt skifte mellem forskellige farver, justere lysstyrken og ændre lysdæmpningseffekter med et enkelt tryk på en knap. Dette gør det nemt at skabe den ønskede atmosfære og stemning efter behov.

3 års producentgaranti: Som en tillidserklæring til produktets kvalitet og holdbarhed, giver producenten en 3 års garanti på denne LED-projektør. Dette viser tilliden til produktets ydeevne og sikrer, at du kan nyde lyset i mange år fremover uden bekymringer.

Samlet set er denne RGB LED-projektør med 50W effekt et pålideligt og alsidigt lysprodukt, der passer perfekt til både privat og kommerciel brug. Med dens holdbarhed, fleksibilitet og kraftfulde lysudsendelse er den en ideel løsning til at opfylde dine belysningsbehov på en energieffektiv og stilfuld måde.

Lyset
KulørRGB
Spredning110 grader
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde26.5 mm.
Bredde173 mm.
Dybde210 mm.
Effekt & spænding
Forbrug50W
Spænding220-240/V
SpændingsintervalAC: 220-240/V, 50/60Hz

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.