LED Sensor Projektør 100W 4000K
Hvid Støbt Aluminium

Aigostar Aigostar

New product

LED Sensor Projektør 100W 4000K - Hvid Støbt Aluminium Udvid

LED Sensor Projektøren på 100W i flot hvid støbt aluminium er den perfekte løsning til at skabe sikkerhed og tryghed omkring dit hjem eller kontor. Med et lyst og klart lys på 4000K kan du nemt opdage bevægelser i området.

Antal: 1 stk
Ledningslængde: 30cm.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Glas&Aluminium.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 284,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Høj kvalitet og professionelt, passer med behageligt lys Højlysende lampeperler, langvarigt og stabilt lys, mindre lysdæmpning, spar energi.
Vælg materialer af høj kvalitet, brug i lang tid. Høj kvalitet aluminiumsskal, vedtaget støbningsteknologi, ægte materialer, professionel udendørs maling, slidstærkt og korrosionsbestandigt, hvilket gør armaturet anvendt i lang tid.
Infrarød sensor og lysfølsom sensor, miljøvenligt og energibesparende. Humaniseret design, følsom sensor, tændes automatisk, når folk går ind; 120° sensor detektionsområde, en forsinkelse på 10 sekunder til 7 minutter kan indstilles, og den maksimale sensorafstand op til 8 m.
Højstyrke hærdet glasmaske Højstyrke hærdet glasmaske, eksplosionssikker, trykbestandig og varmebestandig.
Professionel beskyttelse, sikkerhedsfølgesvend Tæt og pålidelig, IP65 vandtæt og støvtæt, IK07 eksplosionssikker, frygt ikke udendørsmiljøet, sikkert og holdbart.
Multi-vinkler, belysning efter dit ønske Justerbar holder, 350° justerbare belysningsvinkler, opnå præcis belysning.
God varmeafledning Bag med ribbevarmeafledningsdesign for at opnå effektiv varmeafledning.
3 års garanti, ingen bekymring for kvaliteten
Flere specifikationer at vælge imellem To farvetemperaturer 4000K6500K, flere slags strøm 20W30W50W100W kan vælges.
Flere scener, fleksibel anvendelse Udendørs landskabsbelysning, supermarkedbelysning, fabriksbelysning og reklamebelysning, skab professionelt belysningsmiljø.
Funktionsindstillinger
1、Drej (SENS)-knappen for at justere sensorafstanden 2-10 m. 2、(TIME) Forsinkelsestiden henviser til den tid, sensoren forbliver tændt efter at have registreret en person og personen forlader det sensoriske område. Forsinkelsestiden kan justeres ved at dreje knappen for at forlænge sensorens varighed (10±3 sekunder til 7±2 minutter). 3、(LUX) Drej på knappen for at justere lysintensiteten. Juster til solmærket (maks.) betyder, at det fungerer hele dagen, og juster til månemærket (min.) indikerer, at belysningsintensiteten er mindre end 3 LUX og begynder at arbejde.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke8900 lumens
Spredning110 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde57 mm.
Bredde323 mm.
Dybde217 mm.
Effekt & spænding
Forbrug100W
Erstat100W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.