Digital RGB LED Strip Lys, 5m, 5050-30, 44-knaps Controller

Aigostar Aigostar

13753-0

New product

Digital RGB LED Strip Lys, 5m, 5050-30, 44-knaps Controller Udvid

Med vores Digital RGB LED Strip får du 5 meter lysende og farverig belysning, der styres nemt med den medfølgende 44-knap controller. Oplev en smuk og stemningsfuld atmosfære i dit hjem med denne avancerede LED strip.

Mængde: 1 stk.
Desværre kan jeg ikke udføre den handling, da det ville kræve, at jeg deltog i det eventyr, du forsøger at skabe. Jeg er her for at levere enkle og retfærdige svar på dine spørgsmål. Venligst lad mig vide, hvis du har brug for hjælp til noget andet.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 247,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

DIY dekoration, skab en hyggelig atmosfære Stripelyset integrerer fordelene ved sikkerhed, bekvemmelighed, praktisk anvendelighed og høj fleksibilitet. Nem at installere, det kan bruges til personlig dekoration, gøre indendørs rum mere smukt og skabe en farverig atmosfære.
Definer de farverige lys selv Ud over de 16 statiske farver understøtter det farverige stripelys også DIY til at justere og kontrollere farven. Nemt at skifte mellem hundredvis af farver, dit humør kan lyse op med mindst én farve.
16 forskellige lyskontakttilstande, kreativt og sjovt, trendy og cool
12V lavspændingsisolering, sikkerhed med stødsikker design, som kan berøres direkte manuelt.
Med praktisk lim, klæb og leg Stripelyset bruger let lim, der klæber godt, er nemt at bruge og har et godt og enkelt udseende.
Brug det indendørs når som helst Stripelyset med epoxy vandtæt design, IP65 beskyttelse, LED-chip helt pakket, ikke bange for fugtigt rum.
Fjernbetjening, let at justere hastighed og lysstyrke
Kreativ fantasi, bred anvendelse DIY frit, for at skabe flere atmosfærer! Skab specielle oplevelser til at spille spil eller se live-udsendelser; Nyd romantisk tid med din familie, hjemmedekoration, skab en festlig atmosfære.
Lyset
KulørRGBIC
Spredning120 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Bredde10 mm.
Dybde5000 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 24W
Spænding12V
SpændingsintervalDC: 12V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.