Forisoleret Kabelsko SV1.25-6 Rød
20 stk.

Aigostar Aigostar

15213-0

New product

Forisoleret Kabelsko SV1.25-6 Rød - 20 stk. Udvid

Beskyt dine kabler effektivt med disse forisoleret kabelsko i rød farve. Pakken indeholder 20 stk. og sikrer en pålidelig og sikker forbindelse.

Mængde: 1 sæt
Pakkemængde: 20 stk.
Trådspecifikationer: 0.5-1.5mm².
Produktfunktion: Kabling.
Produktfarve: Rød.
Hovedmaterialer: PVC&Cuprum.

Læs mere..

DKK 11,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

God ledningsevne Udvalgt kobberkerne, lille resistivitet, stærk elektrisk ledningsevne, blank tinbelægning for at forbedre modstandsdygtighed over for oxidation, korrosionsbestandighed, effektivt forlænge levetiden.
Isolering og flammehæmmende Isoleringshylsteret er lavet af PVC-flammehæmmende materiale med plasticitet, kompakt og smukt formet, sikrere at bruge.
Velegnet til alle typer kabler Det kan bruges til enkelttrådet hård ledning, flertrådet hård ledning og flertrådet fleksibel ledning for at imødekomme forskellige krav til ledningsforbindelse.
Forskellige typer Valgfri farve Multi-specifikationer, farve er valgfri, vælg passende terminalblokke efter behov.
Dimensioner
Højde4.3 mm.
Bredde9.5 mm.
Dybde21.2 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.