Indbygget Planmonteret Vægafbryderkasse 3-Modul PVC Blå

Aigostar Aigostar

15652-0

New product

Indbygget Planmonteret Vægafbryderkasse 3-Modul PVC Blå Udvid

Opgrader dine el-installationer med denne indbyggede vægafbryderkasse i blå PVC materiale. Perfekt til tre-modul installationer, der passer smukt ind i din planmonterede væg. Let at installere og skaber et sikkert og stilfuldt finish.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Match 3 gange fladt påbygget væg elektrisk tilbehør.
Produktfarve: Blå.
Hovedmaterialer: PVC.

Læs mere..

DKK 9,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Enkel mode design Enkel og blød udseendedesign, udsøgt håndværk, stort rum, indbygget i væggen, integreret med væggen naturligt.
Flammesikkert materiale PP-isolationsmateriale, glat overflade, høj temperaturbestandighed, slagfasthed, aldringsbestandighed, stærk holdbarhed, stærk praktisk anvendelighed.
Huldesign Let at slå af, ingen spor, hulstørrelse kompatibel med størrelsen på rørfitting, bekvemt til ledningsforbindelse.
Integreret sprøjtestøbning Adopter integreret kompressionsstøbningsteknologi, stabil struktur, stærk stødfasthed og lang levetid.
Cirkulært bokdesign Rundt/ellipse design, opløser vægbegrænsning, installation er bekvem, elektriker sparer besvær.
Dimensioner
Højde56.9 mm.
Bredde74 mm.
Dybde106 mm.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.