Forisoleret Kabelsko SV5.5-6 Sort
15 stk

Aigostar Aigostar

15217-0

New product

Forisoleret Kabelsko SV5.5-6 Sort - 15 stk Udvid

Forisoleret Kabelsko SV5.5-6 Sort - 15 stk er det ideelle valg til nem og sikker samling af kabler. Med forisoleret design og høj kvalitet sikrer de en pålidelig forbindelse hver gang.

Mængde: 1 sæt
Pakkeantal: 15 stk.
Trådspecifikationer: 4-6mm².
Produktfunktion: Kabling.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: PVC&Cuprum.

Læs mere..

DKK 14,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

God ledningsfunktion Forisolerede terminaler gør ledningsforbindelsen mere praktisk, let at transportere, sikker at bruge, bredt anvendelsesområde, velegnet til elektriske apparater, fordelingstavle, elektrisk industri og andre steder, god ledningshjælper
God ledningsevne Valgt kobberkerne, lille resistivitet, stærk elektrisk ledningsevne, blank tinning forbedrer modstand mod oxidation, korrosionsbestandighed, forlænger effektivt levetiden.
Isolering og brandhæmmende Isoleringsærme lavet af PVC-brandhæmmende materiale med plasticitet, kompakt og smukt formet, sikrere at bruge.
Velegnet til alle slags kabler Kan bruges til enkelttråds hård ledning, flertråds hård ledning og flertråds fleksibel ledning for at imødekomme forskellige ledningsforbindelseskrav.
Forskellige typer Valgfri farve Flere specifikationer, farve er valgfri, vælg passende terminalblokke efter behov.
Dimensioner
Højde6.7 mm.
Bredde9.8 mm.
Dybde25.5 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.