Forisoleret Kabelsko FDD5.5-250 Gul, 15 stk

Aigostar Aigostar

15238-0

New product

Forisoleret Kabelsko FDD5.5-250 Gul, 15 stk Udvid

Forisoleret Kabelsko FDD5.5-250 Gul er den ideelle løsning til dine el-projekter. Pakken indeholder 15 stk. af høj kvalitet forbindelseskabler.

Mængde: 1 sæt
Pakkeantal:15 stk.
Trådspecifikationer: 4-6mm².
Produktfunktion: Kabelføring.
Produktfarve: Gul.
Hovedmaterialer: PVC&Messing.

Læs mere..

DKK 10,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

God kablingsevne Forisolerede terminaler gør ledningsforbindelsen mere praktisk, let at bære, sikker at bruge, bredt anvendelsesområde, velegnet til elektriske apparater, fordelingsbokse, elektrisk industri og andre steder, god hjælper med kabling
God elektrisk ledningsevne Udvalgt kobberkerne, lav resistivitet, stærk elektrisk ledningsevne, lys tinnbelægning til at forbedre modstandsdygtighed mod oxidation, korrosionsbestandighed, effektivt forlænge levetiden.
Isolering og brandhæmning Isoleringshylster lavet af PVC brandhæmmende materiale med plasticitet, kompakt og smuk form, sikrere at bruge.
Velegnet til alle typer kabler Kan bruges til enkelttrådet fast ledning, flertrådet fast ledning og flertrådet fleksibel ledning for at imødekomme forskellige krav til ledningsforbindelse.
Forskellige typer Valgfri farve Flere specifikationer, farven er valgfri, vælg passende terminalblokke efter behov.
Dimensioner
Højde5.7 mm.
Bredde7.4 mm.
Dybde25 mm.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.