Forisoleret Klemme BV5.5 Gul, 15 stk.

Aigostar Aigostar

15247-0

New product

Forisoleret Klemme BV5.5 Gul, 15 stk. Udvid

Forbered dine elektriske installationer med lethed med disse 15 stk. forisolerede klemmerBV5.5 i gul farve. Hold dine ledninger sikkert og organiseret med disse pålidelige samledåser.

Mængde: 1 sæt
Pakkeantal: 15 stk.
Specifikationer på ledning: 4-6mm².
Produktfunktion: Kabling.
Produktfarve: Gul.
Hovedmaterialer: PVC&Cuprum.

Læs mere..

DKK 16,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

God ledningsevne Udvalgte kobberkerner, lav resistivitet, stærk elektrisk ledningsevne, lys tinning for at forbedre modstandsdygtighed over for oxidation, korrosionsbestandighed, og forlænge effektivt levetiden.
Isolering og flammehæmmende Isoleringshylster lavet af PVC flammehæmmende materiale med plasticitet, kompakt og smukt formet, sikrere at bruge.
Velegnet til alle slags kabler Kan bruges til enkelt-leder hård ledning, multi-leder hård ledning og multi-leder fleksibel ledning for at imødekomme forskellige krav til ledningsforbindelser.
Forskellige typer og valgfri farver Flere specifikationer, farvevalg efter behov for at vælge passende terminalblokke.
Dimensioner
Højde3.4 mm.
Bredde3.4 mm.
Dybde26 mm.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.