LED Projektør med Solpanel
200W, 6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED Projektør med Solpanel - 200W, 6500K Udvid

LED Projektør med Solpanel giver dig kraftig belysning og energibesparelse med dens 200W og 6500K lysstyrke. Perfekt til udendørs områder, der kræver pålidelig belysning uden at være afhængig af strømforsyning.

Kvantitet: 1 stk
Ledningslængde: 2m.
Ledning: 2x0,5mm².
Batteritype: Lithium-jernfosfat.
Batterikapacitet: DC3.2V 15Ah.
Solpanelstørrelse: L400*B350*H17mm.
Solpaneltype: polykrystallinsk silicium.
Solpanelstrøm: 3600mA.
Batteriets levetid: 3 år.
Arbejdsvarighed: 12 t.
Tændt tid: 13 t.
Solpanelkraft: 18W.
Solpanelspænding: DC5V.
Lysrækkevidde: 8-10m.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: ABS.
Ydre materiale: ABS.

Video præsentation:

Læs mere..

  • Kold

DKK 568,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv LED Projektør med Solpanel

Dette LED projektør med solpanel er et effektivt og miljøvenligt belysningsvalg til udendørs områder. Med en imponerende effekt på 200W sikrer denne projektør en kraftig og jævn belysning med en lysstyrke på 1200 lumens. Den høje spredning på 120 grader sørger for en optimal fordeling af lyset, hvilket gør den ideel til brug i haver, parkeringspladser, facader og lignende.

Denne LED projektør tilsluttes til en 3.2V forsyning og har en lang levetid på op til 30.000 timer, takket være brugen af LED af højeste kvalitet. Den medfølgende professionelle driver og god køling sikrer driftssikkerheden og minimalt fald i lysstyrken over tid. Derudover er produktet dækket af 3 års producentgaranti, så du kan være tryg ved dit køb.

Denne LED projektør findes i kold hvid (6500K), hvilket giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom denne kulør er mindre almindelig i Skandinavien, er den populær til brug i malerkabiner, akvarier og specielle dekorationer, hvor et klart og koldt lys ønskes.

Med dimensioner på 240 x 42 x 290 mm og en IP66 rating, er denne projektør vandtæt og egnet til udendørs brug, selvom den ikke kan tåle at ligge under vand i længere tid. Den har desuden en integreret lyskilde, hvilket gør den nem at installere og vedligeholde.

Kort sagt, denne LED projektør med solpanel kombinerer høj ydeevne, energieffektivitet og holdbarhed, hvilket gør den til et ideelt valg til belysning af udendørs områder på en pålidelig og miljøvenlig måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1200 lumens
Spredning120 grader
RA>= 70
Forventet levetid L8030.000 timer
Dimensioner
Højde42 mm.
Bredde240 mm.
Dybde290 mm.
Effekt & spænding
Forbrug200W
Spænding3.2V
SpændingsintervalDC: 3.2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.