LED Solcellelampe
0,08W, 6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED Solcellelampe - 0,08W, 6500K Udvid

Opgrader din have med denne effektive LED solcellelampe i en kølig hvid farvetone. Med en effekt på 0,08W og en farvetemperatur på 6500K, er denne lampe både energibesparende og stemningsfuld.

Mængde: 1 stk.
Type: LED solcellelampe
Lysstyrke: 6500K
Anvendelse: Have, terrasse
Egenskaber: Effektiv, miljøvenlig, solenergi

Læs mere..

  • Kold

DKK 35,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【Specifikation】 Aigostar solcellelamper - L5.7*B5.7*H39.8cm, dagslys, vandtæt, pakke af 12【Solcelledrevet & Lavt Forbrug】 Drevet af sollys, udstyret med stor kapacitets solpanel, tager Aigostar solcellelamper til udendørs brug cirka 5 timer at oplade i solen og kan lyse i mindst 8 timer. Ingen ledninger, ingen yderligere handlinger nødvendige efter installationen og ingen flere elregninger - spar penge samt beskyt miljøet.【Vejrbestandig & Vandtæt】 Aigostar solcellelamper til haven er ikke kun vandtætte, men kan også tåle regn, slud, sne og frost, hvilket betyder, at de kan stå udenfor hele året rundt uden at deres ydeevne forringes af dårligt vejr.【Dagslys & Moderne Design】 Den moderne lampeskærm og klare dagslys-hvide giver din have en god balance af moderne dekoration og pæne & elegante lyseffekter, perfekte udendørslamper til bryllup, fest og jul.【Nem Installation & Automatisk Tænd/Sluk】 Let at samle have lamper: 1. Tænd for kontakten. 2. Installer 3 dele sammen. 3. Sæt stangen i jorden.Udstyret med en overlegen lyssensor, kan disse stibelysninger automatisk tænde/slukke ved skumring og daggry.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1.5 lumens
Spredning80 grader
Dimensioner
Højde398 mm.
Bredde57 mm.
Dybde57 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.08W
Spænding2V
SpændingsintervalDC: 2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.