LED Solcellelampe
0,08W, 6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED Solcellelampe - 0,08W, 6500K Udvid

Effektiv og miljøvenlig LED Solcellelampe med 0,08W og lysstyrke på 6500K. Perfekt til at lyse op i haven på en energibesparende måde.

Mængde: 1 stk.
Effektiv belysning med vores LED solcellelampe: Den ideelle løsning til haver og udendørsarealer! Med en effekt på 0,08W og en farvetemperatur på 6500K leverer den klart og kraftfuldt lys hele natten.

Læs mere..

  • Kold

DKK 64,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Specifikationer: Aigostar solcellelamper - L12,5*B12,5*H36,6 cm, rustfrit stål og plast, dagslys, vandtætte, pakke med 6.

Solenergi & Lavt Forbrug: Drevet af sollys, udstyret med solpanel med stor kapacitet, tager Aigostar solcellelamper udendørs ca. 5 timer at oplade i solen og kan lyse i mindst 8 timer. Ingen ledninger, ingen yderligere handling nødvendig efter installation og ingen flere elregninger - spar dine penge og beskyt miljøet.

Vejrresistent & Vandtæt: Aigostar solcellelamper til haven er ikke kun vandtætte, men kan også tåle regn, slud, sne og frost, hvilket betyder, at de kan stå udenfor året rundt, og deres ydeevne vil ikke blive påvirket af dårligt vejr.

Dagslys & Moderne Design: Lampeskærmen af rustfrit stål og klar dagslys hvid giver din have en god balance mellem fashionable dekoration og elegant belysningseffekter, perfekte udendørs lamper til bryllup, fest og jul.

Nem Installation & Auto On/Off: Nemme at samle havebelysning: 1. Tænd for kontakten. 2. Saml 3 dele sammen. 3. Sæt stolpen i jorden. Og udstyret med en overlegen lyssensor kan disse stibelys automatisk slukke/tænde ved skumring og daggry.

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1.5 lumens
Spredning20 grader
Dimensioner
Højde366 mm.
Bredde125 mm.
Dybde125 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.08W
Spænding2V
SpændingsintervalDC: 2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.