LED Solcellelampe
0.08W, 6500K, Sæt af 6 stk.

Aigostar Aigostar

New product

LED Solcellelampe - 0.08W, 6500K, Sæt af 6 stk. Udvid

Opgrader din have med denne pakke med 6 LED solcellelamper. Med en effekt på 0.08W og en flot 6500K farvetemperatur, vil disse lamper lyse din have op på smukkest mulige måde.

Antal: SÆT
Pakkemængde: 6 stk.
Batteritype: Ni-MH batteri.
Produktfarve: Sølv.
Hovedmaterialer: Plastik & Rustfrit stål.
Ydre materiale: Rustfrit stål.

Læs mere..

  • Kold

DKK 284,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 1-2 dage


Effektiv og miljøvenlig belysning med LED Solcellelamper

Disse LED solcellelamper er det perfekte valg, hvis du ønsker en effektiv og miljøvenlig belysningsløsning til din have, terrasse eller indkørsel. Med en effekt på kun 0.08W og en lysstyrke på 1.5 lumens, er disse lamper både energibesparende og yderst funktionelle.

Kontrolleret lys og lang levetid

Med et fokuseret lys på 20 grader, sikrer disse solcellelamper dig et kontrolleret og behageligt lys, der lyser op området omkring lampen uden at blænde. Lysfarven er kold hvid (6500K), hvilket giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Denne kulør er ideel til steder, hvor præcisionsbelysning er nødvendig.

Holdbart design og nem installation

Med IP44 klassificering kan disse solcellelamper tåle fugtig luft og vandstænk på fronten, hvilket gør dem velegnede til udendørs brug året rundt. De integrerede solcellepaneler sikrer en nem og bekvem installation uden behov for ekstern strømforsyning. Du skal blot placere lamperne et solrigt sted, og de vil automatisk oplade sig selv om dagen og lyse op om aftenen.

Produktinformation og garanti

Disse solcellelamper leveres i et sæt af 6 stk og har dimensionerne 125 x 366 x 125 mm. De tilsluttes til en 2V forsyning og leveres med 3 års producentgaranti, der sikrer dig en langvarig og pålidelig belysningsløsning til dit udendørs rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1.5 lumens
Spredning20 grader
Dimensioner
Højde366 mm.
Bredde125 mm.
Dybde125 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.08W
Spænding2V
SpændingsintervalDC: 2V
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.