Solcelle Lyskæde G50 Kobberledning, Kold Hvid, 1.5m+5m, 80 LED, 10 Pærer, 50cm, Sort Ledning, 8 Blinkfunktioner, IP65

Aigostar Aigostar

New product

Solcelle Lyskæde G50 Kobberledning, Kold Hvid, 1.5m+5m, 80 LED, 10 Pærer, 50cm, Sort Ledning, 8 Blinkfunktioner, IP65 Udvid
Skab en hyggelig stemning i haven med denne solcelle lyskæde G50 med kobberledning i kold hvid. Lyskæden er 1.5m lang med 5m ledning, har 80 LED-pærer og 10 pærer med en længde på 50cm. Den har en sort ledning, 8 blinkfunktioner og er IP65-vandtæt. Perfect

Antal: 1 stkProduktbeskrivelse: Solar kobbertrådspærelampe.
Ledningslængde: 1,5m.
Batteritype: Lithiumbatterier.
Solpanelstørrelse: L90*B65mm.
Type af solpanel: polykrystallinsk silicium.
Solpanelstrøm: 130mA.
Opholdstid: Maks. 12 timer.
Solpanelstyrke: 0,58W.
Solpanelspænding: 4,5V.
Produktfarve: Sort.

Læs mere..

  • Kold

DKK 127,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Sol G50 Kobberledning Pærelyskæde er perfekt til at skabe en hyggelig stemning både indendørs og udendørs. Med en længde på 1.5 meter plus 5 meter ledning har du rig mulighed for at dekorere din have, altan eller terrasse.

Denne lysslynge har 80 LED-pærer fordelt på 10 pærer med en afstand på 50 cm mellem hver. De koldhvide LED-lys med en farvetemperatur på 6500K giver et klart og skarpt lys, perfekt til specielle dekorationer eller som belysning i malerkabiner og akvarier.

Med en effekt på kun 0.26W er denne pærelyskæde energieffektiv. Den tilsluttes let til en 3V strømkilde, hvilket gør den sikker at bruge. Desuden kommer den med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten.

Den sorte ledning har en længde på hele 5000 mm, så du kan nemt placere lysslyngen, hvor du ønsker det. Lysslyngen er IP65-certificeret, hvilket betyder, at den kan tåle vandstænk og regn, og derfor er velegnet til udendørs brug.

Desuden har lysslyngen 8 forskellige blinkfunktioner, så du kan skabe forskellige stemninger af lys og bevægelse alt efter behov.

Sol G50 Kobberledning Pærelyskæde er det perfekte valg, hvis du ønsker at skabe en charmerende atmosfære både indenfor og udenfor dit hjem. Med dens holdbare design og energieffektive LED-pærer vil denne lysslynge lyse op i mange timer og være en flot tilføjelse til enhver dekoration.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde5000 mm.
Effekt & spænding
Forbrug0.26W
Spænding3V
SpændingsintervalDC: 3V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.