Solcelle Lyskæde Meteorregn, 30cm, Kølig Hvid, 3M+10M, 384 LED, 16 Kæder, Grøn/Sort Ledning, 8 Blinkfunktioner, IP65

Aigostar Aigostar

New product

Solcelle Lyskæde Meteorregn, 30cm, Kølig Hvid, 3M+10M, 384 LED, 16 Kæder, Grøn/Sort Ledning, 8 Blinkfunktioner, IP65 Udvid
Skab en magisk atmosfære i haven med denne imponerende Solcelle Lyskæde Meteorregn i kølig hvid. Med 384 LED lys fordelt på 16 kæder og 8 blinkfunktioner er denne lyskæde perfekt til enhver udendørs begivenhed. IP65 beskyttet for holdbarhed og lang levetid.

Antal: 1 stkProduktbeskrivelse: Solar meteoreffektslys.
Ledningslængde: 3m.
Batteritype: Lithiumbatterier.
Solpanelstørrelse: L105*W85mm.
Solpaneltype: polykrystallinsk silicium.
Solpanelstrøm: 250mA.
Opladetid: Maks.12h.
Solpanelseffekt: 1.125W.
Solpanelspænding: 4.5V.
Produktfarve: Transparent.

Læs mere..

  • Kold

DKK 235,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Solar Meteorregn lyskæden er den perfekte måde at tilføje en magisk og stemningsfuld belysning til din have, altan eller terrasse. Med en total længde på 13 meter og 384 LED-pærer fordelt på 16 kæder, skaber denne lyskæde et imponerende syn af lysende "meteorer" der falder fra himlen.

Effekt: 1.1W
Tilslutning: Tilsluttes til 7V forsyning
Garanti: 3 års producentgaranti
Lysfarve: Kold hvid (6500K)

Den koldhvide lysfarve giver et klart og skarpt lys med et let blåligt skær, perfekt til at skabe en moderne og stilfuld stemning. Lyskæden kan bruges både indendørs og udendørs takket være dens IP65 klassificering, der gør den modstandsdygtig overfor vandstænk og regn.

Den grønne og sorte ledning giver et diskret udseende, så fokus forbliver på de smukke lysende "meteorer". Med 8 forskellige blinkfunktioner kan du skabe forskellige lysmønstre og tilpasse stemningen efter behov.

Med en længde på 10 meter kan lyskæden let dække en stor område og skabe en imponerende effekt. Den nemme installation gør det muligt at hænge lyskæden op på få minutter, og den solare energikilde gør den både miljøvenlig og økonomisk.


Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
Højde10000 mm.
Effekt & spænding
Forbrug1.1W
Spænding7V
SpændingsintervalDC: 7V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.