Neutral Kæledyrsshampoo
250 ml

Nobleza Nobleza

16127-0

New product

Neutral Kæledyrsshampoo - 250 ml Udvid

Hold din pelsven ren og velplejet med Neutral Kæledyrsshampoo. Den skånsomme formel er velegnet til alle pelsarter og efterlader din bedste ven ren og frisk.

Mængde: Antal: btls
Produktbeskrivelse: Skånsom uden irritation.
Volume: 250 ml.
Produktfarve: Vandmelonrød.
Ingredienser: Natriumlaurylpolyethersulfat, kokosamid DEA, kokosamidpropylbetain, glycerin, guargummi hydroxypropyltrimethylammoniumklorid.

Læs mere..

DKK 30,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Brug gruppen: Velegnet til katte og hunde, blød og mindre irriterende.
Ren naturlige ingredienser: Speciel formel, naturlige urteekstrakter og værdifulde vitaminer for at forbedre ernæringen af kæledyrs pelse for et mere skinnende udseende.
Langvarig effekt: Efter vask er effekten langvarig, den blide pleje og hudpleje fjerner uønskede urenheder fra din kæledyrs krop og giver din kæledyrs pels et mere tekstureret udseende.
Essentiel for katte og hunde: Velegnet til killinger og hvalpe derhjemme, egnet til hyppig brug og en essentiel nødvendighed for kæledyr på rejser hjem.
Specifikation: Flaske, 250 ml, tag en lille mængde ad gangen.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.