Anti-Bakteriel Midt Dæmpende Hundeshampoo, 250ml
Orange

Nobleza Nobleza

17153-0

New product

Anti-Bakteriel Midt Dæmpende Hundeshampoo, 250ml - Orange Udvid

Hold din hunds pels ren og frisk med vores Anti-Bakteriel Midt Dæmpende Hundeshampoo i en forfriskende orange duft. Beskyt og plej din hunds pels med denne effektive shampoo på 250ml.

Mængde: Antal: btls
Produktbeskrivelse: Frisk duft
Mild rengøring. 
Indhold: 250ml.
Produktfarve: Orange.
Ingrediens: Sodium lauryl polyether sulfate, cocamide propyl betaine, cocamide DEA, glycerol, propylene glycol, decyl glucoside.

Læs mere..

DKK 29,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

ANTI LOPPE- OG KRYBEBIDENDE HUNDESHAMPOO: Med tilsætning af naturlige citronellol ingredienser udvundet fra citrongræs, som er den stærkeste dræber af kryb og lopper. Det kan trænge dybt ind i huden for at eliminere æg fra krybene og give huden en naturlig beskyttende skjold.
ANTI-SVAMP OG ANTI-BAKTERIEL KATTE-SHAMPOO: Professionelle ingredienser dræber en bred vifte af svampe og bakterier, effektivt mod hudinfektioner som betændt hovedbund, fedtet eller rød hududslæt. Giver øjeblikkelig lindring fra din hunds kløende, tørre, skællende hud, hot spots, allergier, skæl. VÆR VENLIGST OPMÆRKSOM! Vores produkter forebygger og lindrer kun disse symptomer, så hvis dit kæledyr allerede har en hudinfektion, så tag dem til dyrlægen og få professionel behandling med det samme!
SIKKER OG ENKEL: Kæledyrshampoo til sensitiv hud. Mild, ikke-irriterende, ikke-giftig, hurtigt og fuldstændigt biologisk nedbrydelig, hypoallergen. Velegnet til alle racer af hunde og katte, især hvalpe og killinger.
DEKONTAMINERING & DEODORISERING: En fuldt udstyret miljøvenlig overfladeaktivt stof, der effektivt fjerner fedtede pelspletter. Efterlader pelsen ren, skinnende og glansfuld. En pH-afbalancerende shampoo for at forsegle hårets kutikula, holde det glat og endda returnere det til sin naturlige tilstand, holde det smidigt og forhindre skade fra tørhed.
KUNDETILFREDSHED - Vi tager 100% ansvar for alle kæledyrsprodukter i vores mærke. Hvis du har spørgsmål, vil vi gøre vores bedste for at løse dem - kontakt os!

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.