Afvaskningsbørste, Stål, 13.5x10.5 cm, Blå

Nobleza Nobleza

17767-0

New product

Afvaskningsbørste, Stål, 13.5x10.5 cm, Blå Udvid

"Effektiv afvaskningsbørste til pleje af din pelsede ven. Stålkonstruktion i flot blå farve, let at bruge og perfekt til daglig hygiejne."

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Lyseblå
Hovedmaterialer: Plastik

Læs mere..

DKK 44,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【HØJKVALITETS DESHEDDING BØRSTE】- Nobleza hunde deshedding værktøj har en aftagelig kamhoved, der let kan fjernes og installeres. Blade er rustbestandige og designet til at holde i mange år, selv efter langvarig brug. Leveres med en beskyttende bladeovertræk, der forlænger levetiden.
【REDUCÉR HÅRTAB MED OP TIL 95%】- Fjern hurtigt og effektivt store mængder løst hår, dødt hår, snavs og skæl, der sidder dybt under pelsen. Bedst til din pelsven i fældningstiden.
【BEKVEM PET HÅRFJERNER】- 100% rustfrie stålblade med jævnt fordelt tænder fjerner hurtigt og nemt løs underuld, mens de effektivt kammer dybere pels og stimulerer blodcirkulationen i huden.
【ERGONOMISK OG LET AT BRUGE】- Skridsikre gummihåndtag, der er ergonomisk designet til et behageligt greb og sikrer en sikker deshedding-oplevelse for dig og din hund eller kat. Bare kam blidt over din hunds eller kats pels, og på få sekunder vil du have en håndfuld hår, og på få minutter vil du blive overrasket over mængden af hår, der er blevet fjernet.
【IDEELT VALG FOR KÆLEDYR】- Nobleza deshedding børste giver hunde og katte den mest behagelige oplevelse. Nem at bruge og forårsager ikke det mindste ubehag, vil denne grooming børste sætte et stort smil på ansigtet af den heldige kæledyrsejer! Det vil lindre deres hund eller kat for hårtab og forkorte pelsplejetiden til blot 10 minutter.
Dimensioner
Bredde105 mm.
Dybde135 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.