Kæledyrs Plejebørste
19,5 x 10,5 cm, Blå

Nobleza Nobleza

17772-0

New product

Kæledyrs Plejebørste - 19,5 x 10,5 cm, Blå Udvid

Hold din pelsven ren og velplejet med vores praktiske Kæledyrs Plejebørste i blå. Perfekt til at pleje og børste din kæledyrs pels, så den altid ser velplejet ud.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Lyseblå
Hovedmaterialer: Plastik

Læs mere..

DKK 45,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

【DEN BEDSTE BØRSTE TIL FÆLDNING】- Nobleza selvrensende slicker børste er perfekt til hunde, katte og kæledyr i alle størrelser og med alle hårlængder. Den fjerner forsigtigt løse hår, eliminerer filtre, skæl, filt, snavs. Fungerer godt til hunde og katte i alle størrelser og med alle hårtyp.
【SELVRENSNINGSKNAP】- Når arbejdet er færdigt, skal du blot trykke på den blå knap, og de glatte tænder trækkes tilbage i børsten, og alt håret bliver på den flade overflade. Tør det bare af for at gøre det rent, og hele processen tager kun 5 sekunder.
【ANTISLIP HÅNDTAG】- Vi har designet vores børste til kæledyr for at være ekstremt brugervenlig. Det ergonomiske håndtag har et silikonebelagt, skridsikkert greb, der forhindrer belastning i hånden og håndleddet, hvilket giver en lettere oplevelse for dig og dit kæledyr.
【BLØDE BØJETE BØRSTER】- Børsterne er bløde, bøjede tråde, der kan trænge dybt ind i pelsen og pleje underuldet godt uden at ridse dit kæledyrs hud. Giv dit kæledyr en sjov og behagelig plejeoplevelse. Dit kæledyr vil ikke kun se godt ud, men også føle sig fantastisk.
【OPGRADEREDE KATTE SLICKER BØRSTER】- Bedste kæledyrsgrooming kattehunde børste! Uanset om du er kæledyrsejer eller groomer, fortjener du at have denne underpelsfjerningsværktøjskit slicker kæledyrsgrooming børste. Selvrensende slicker børste - fjerner forsigtigt løst underuld, filtre og sammenfiltret hår - din hund eller kat vil elske at blive børstet med denne grooming børste.
Dimensioner
Bredde105 mm.
Dybde195 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.