Kæledyrshår Lint Rulle
6 Ruller - D5*L21,5cm - Hvid

Nobleza Nobleza

17785-0

New product

Kæledyrshår Lint Rulle - 6 Ruller - D5*L21,5cm - Hvid Udvid

Hold din hunds eller kats pels fri for fnug og hår med denne praktiske kæledyrshårlint rulle. Med hele 6 ruller og en praktisk størrelse på D5*L21,5cm er den hvide rulle perfekt til at holde dit hjem rent og pelsfrit.

Mængde: pose(6stk)
Produktfarve: Hvid&Sort. Hovedmaterialer: PP, Papir.

Læs mere..

DKK 83,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

**SUPER KLÆBEKRAFTIG** - Nobleza Lint Roller kan let klæbe sig fast til kæledyrs hår og støv, der sidder fast på tøjet, og holder dit tøj rent hele tiden.**MULTI-FUNKTIONEL** - Denne fnugrulle har mange anvendelsesmuligheder. Du kan bruge den til at rengøre sofaer, senge, tøj, bilpuder og kæledyrs hår og støv på tæpper.**LET AT BRUGE** - Metoden til brug er simpel, og fnugrullen har en fremragende rengøringseffekt. At klæbe den på og rive den op kan løse dine problemer.**ØKONOMISK** - Udstyret med 2 adaptere og 6 ruller hårklæb, hver rulle har 90 aftagelige papirer, der kan bruges i lang tid.**HØJ KVALITET** - Håndtaget er af god kvalitet, ergonomisk designet og behageligt at røre ved.
Dimensioner
Dybde215 mm.
Diameter50 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.