Kæledyrshårfjerner Rulle
8 Ruller - 5 cm x 21,5 cm - Hvid

Nobleza Nobleza

18109-0

New product

Kæledyrshårfjerner Rulle - 8 Ruller - 5 cm x 21,5 cm - Hvid Udvid

Fjern hurtigt og effektivt dyrehår fra tøj og møbler med denne praktiske kæledyrshårfjerner rulle. Med 8 ruller og en størrelse på 5 cm x 21,5 cm er den perfekt til at holde dit hjem rent og pelsfrit.

Mængde: poser
Produktbeskrivelse: RulledesignFlere genopfyldningerLet at rense hår fra tøj og andre stoffer.Produktfarve: Hvid.Hovedmaterialer: PP, Papir.

Læs mere..

DKK 113,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

ØKONOMISK - Udstyret med 2 håndtag og 8 genopfyldningsruller til fnugruller, hver genopfyldning har 90 aftagelige ark. Holdbar og økonomisk.SUPER KLÆBRIG - Nobleza fnugruller kan nemt klæbe sig fast til kæledyrshår og støv, der sidder fast på tøjet, og holder dit tøj rent hele tiden. Rullen er af god kvalitet og falder ikke af.LET AT TRÆKKE AF - De forskårne papirark er lette at trække af. At klæbe kæledyrshår på og trække det af kan løse dine problemer. Nem at bruge og giver en fremragende rengøringseffekt.MULTIFUNKTIONEL - Kæledyrshår-fjerneren har mange anvendelsesmuligheder. Du kan bruge den til at rense tøj, sofa, seng, bilsæde, kæledyrshår, gulv og støv på tæpper.HØJ KVALITET - Håndtaget er af stærk og god kvalitet, ergonomisk designet og behageligt at røre ved.
Dimensioner
Dybde215 mm.
Diameter50 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.