Væglampe
Kvadratisk - Sort - 6500K - S

Aigostar Aigostar

New product

Væglampe - Kvadratisk - Sort - 6500K - S Udvid

Moderne og stilfuld væglampe i kvadratisk design. Den sorte finish og det kølige, hvide lys på 6500K tilføjer et elegant touch til enhver indretning.

Mængde: 1 stk
Ledningslængde: 12 cm.
Form: Firkant.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: Aluminium.
Ydre materiale: Aluminium.

Læs mere..

  • Kold

DKK 210,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Denne væglampe i kvadratisk design er en stilfuld og energieffektiv løsning til belysning af dit hjem eller kontor. Med en farve på sort passer den let ind i de fleste indretninger og skaber en moderne atmosfære.

Specifikationer

Med en effekt på 5.5-9W LED, erstatter denne lampe en traditionel 50W pære, hvilket giver dig en betydelig energibesparelse. Den tilsluttes let til en 230V forsyning og har en lysstyrke på imponerende 620 lumens, hvilket sikrer et lyst og behageligt miljø.

Lampen har en spredning på 120 grader, der sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Med en lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, giver den et naturligt lys, der viser alle farver klart og ægte. Dette er ideelt til de flestes behov og skaber en behagelig atmosfære.

Design og Anvendelse

Med dimensioner på 100 x 80 x 100 mm, passer denne væglampe perfekt til væggen uden at fylde for meget. Den er ideel til belysning af gangarealer, stuer, kontorer eller andre rum, hvor du har brug for et effektivt lys.

Denne model fås i den kold-hvide nuance på 6500K, der giver et koldt lys med et let blåligt skær. Dette er velegnet til specielle anvendelser såsom malerkabiner, akvarier eller dekorative formål.

Garanti

Produktet leveres med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten og holdbarheden af din investering. Med denne lampe får du ikke kun et effektivt lyskilde, men også en holdbar og pålidelig belysningsløsning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke620 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde80 mm.
Bredde100 mm.
Dybde100 mm.
Effekt & spænding
Forbrug5.5 .9W
Erstat50W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.