42 imitation træ-korn loftsventilator tre-bladet
(DC30W motor+24W LED) Sort+Massiv træ korn ventilatorblade

Aigostar Aigostar

21211-0

New product

42 imitation træ-korn loftsventilator tre-bladet - (DC30W motor+24W LED) Sort+Massiv træ korn ventilatorblade Udvid

Opgrader din boligs stil med denne elegante loftsventilator i sort med imitation træ-korn ventilatorblade. Med en effektiv DC30W motor og 24W LED lys, er denne ventilator både praktisk og smuk.

Mængde: 1 stk.
Vifteblade: Tre.
Hastighedsindstilling: 6.
RPM: 80-250RPM.
Maksimal lydstyrke: 50dB.
Anvendeligt område: 15~20m².
Produkt farve: Sort.
Hovedmaterialer: Jern & Kobber & ABS.
Ydre materiale: Jern.
Lysfarve: Varmt lys til koldt lys.
Strøm: Lys 24W Vifte 30W.

Læs mere..

DKK 1.125,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Lys og luft i ét med denne elegante loftventilator

Med en imponerende imiteret træ-korn design er denne loftventilator en smuk og stilfuld tilføjelse til enhver indretning. De tre-bladede vifter i massiv træ korn skaber et naturligt udseende, der passer perfekt til moderne og traditionelle rum.

42 imitation træ-korn loftsventilator er udstyret med en kraftfuld DC30W motor, der sikrer en effektiv ventilation og samtidig er energibesparende. Den integrerede 24W LED-lys giver en lysstyrke på 2750 lumens og en spredning på 120 grader, hvilket sikrer en jævn og behagelig belysning i rummet.

Lyset har en høj kvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at det viser farverne naturligt og ægte. Du kan nyde lyskvaliteten, der er tilstrækkelig til de fleste behov, og skaber en behagelig atmosfære i rummet. Med denne loftventilator får du ikke kun ventilation, men også en smuk lyskilde, der kan bruges til både praktisk belysning og stemningsskabende effekter.

Produktet leveres med 3 års producentgaranti, hvilket giver dig tryghed og sikkerhed i dit køb. Den elegante sort farve kombineret med det imiterede træ-korn gør denne loftventilator til et stilfuldt og funktionelt element i ethvert rum.

Skab behagelig belysning og effektiv ventilation med denne moderne loftventilator, der med sit smukke design og kraftfulde ydeevne vil være en fryd for øjet og for rummets atmosfære. En kombination af funktionalitet og æstetik, der passer perfekt til din indretning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke2750 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Effekt & spænding
Erstat147W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.