LED T8 22W 1,5m 3000K Glas

Aigostar Aigostar

New product

LED T8 22W 1,5m 3000K Glas Udvid

Opgrader dine lyskilder med dette energieffektive LED T8 22W rør i elegant glasdesign. Skab hyggelig belysning med den varme 3000K farvetemperatur på 1,5 meter længde.

Mængde: 1 stk.
Længde: 1,5 m
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Glas
Ydre materiale: PBT&Glas

Læs mere..

  • Varm

DKK 34,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Start en ny tilværelse med nyt lys LED T8-rør er en kreativ oplevelse for AIGOSTAR. Med stigende krav til kvalitet og teknik er det bredt anvendeligt til forretningsbelysning og hjemmebelysning med fremragende overlegenhed.
Høj lysstyrkeeffekt Varmebestandig, højklasse glasrør, ikke-ledende, høj sikkerhedspræstation; glasets transmittans er højere end PC-skærm, hvilket er gavnligt for lysoutput.
Høj kvalitet LED-chips Høj kvalitet chip, ingen flimmer, høj belysningseffekt, jævn lysstyrke og god CRI.
Stabil ydelse, langvarig og holdbar Glasrøret med fremragende stabil ydelse, 360° luftkontakt sikrer jævn varmeafledning. Bliver ikke let gult under lang belysning, korrosionsbestandig og holdbar.
EEI klasse: A+
Let at matche, bred anvendelse Formen på glasrør er i overensstemmelse med almindelige fluorescerende lamperør, hvilket bedre passer til menneskers visuelle vaner; matcher alle typer belysningsprogrammer. Anvendes bredt i supermarked, kontor, skole, fabrik, parkeringsplads, hjem og andre steder.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke2300 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Dybde1500 mm.
Diameter28 mm.
Effekt & spænding
Forbrug22W
Erstat58W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.