T8 LED 22W 1.5m 4000K
Glas

Aigostar Aigostar

New product

T8 LED 22W 1.5m 4000K - Glas Udvid

Opgrader dine lyskilder med vores T8 LED-rør på 1,5 meter, som giver et klart og behageligt lys på 4000K. Perfekt til kontorer, butikker og industrielle områder. Bestil nu og spar på både energi og vedligeholdelse.

Mængde: 1 stk.
Længde: 1,5m
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Glas
Ydre materiale: PBT&Glas

Læs mere..

  • Neutral

DKK 34,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Start et nyt liv med ny belysningLED T8-rør er en kreativ oplevelse for AIGOSTAR. Med stigende krav til kvalitet og teknikken er det bredt anvendeligt til forretningsbelysning og hjemmebelysning med fremragende kvalitet.
Høj lysstyrkeeffektVarmebestandig, højklasse glasrør, ikke-ledende, høj sikkerhedspræstation; glassets gennemsigtighed er højere end PC-skærmen, hvilket er fordelagtigt for lysudgangen.
Høj kvalitet LED-chipsHøj kvalitetschip, ingen flimmer, høj belysningseffekt, ensartet lysstyrke og god CRI.
Stabil ydeevne, langvarig og holdbarGlasrøret med fremragende stabil ydeevne, 360° luftkontakt sikrer jævn varmefordeling. Bliver ikke let gult under lang belysning, korrosionsbestandig og holdbar.
EEI klasse: A+
Let at matche, bred anvendelseFormen på glasrørene er konsistent med almindelige fluorescerende lamperør, hvilket er mere i overensstemmelse med menneskers visuelle vaner; passer til alle stilarter af belysningsprogrammer. Det bruges bredt i supermarked, kontor, skole, fabrik, parkeringsplads, hjem og andre steder.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke2300 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Dybde1500 mm.
Diameter28 mm.
Effekt & spænding
Forbrug22W
Erstat58W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.