LED T8 22W 1.5m 6500K Glas

Aigostar Aigostar

New product

LED T8 22W 1.5m 6500K Glas Udvid

Opgrader dine lyskilder med dette effektive LED T8-rør på 1,5 meter med en imponerende lysstyrke på 6500K. Udstyret med glas kvalitet, er dette 22W LED-rør en pålidelig og holdbar løsning til din belysningsbehov.

Mængde: 1 stk.
Længde: 1,5 m
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Glas
Ydre materiale: PBT&Glas

Læs mere..

  • Kold

DKK 34,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Start en ny tilværelse med ny belysning LED T8-rør er en kreativ oplevelse for AIGOSTAR. Med stigende krav til kvalitet og teknologi er det bredt anvendeligt til forretningsbelysning og hjemmebelysning med fremtrædende overlegenhed.
Høj lysstyrkeeffekt Varmebestandig, høj kvalitets glasrør, ikke-ledende, høj sikkerhedspræstation; glasets transmittans er højere end PC-afdækning, hvilket er fordelagtigt for lysudgangen.
Høj kvalitets LED-chips Høj kvalitets chip, ingen flimmer, høj lysvirkning, ensartet lysstyrke og god CRI.
Stabil ydelse, langvarig og holdbar Glasrøret med fremragende stabil ydelse, 360° luftkontakt der sikrer jævn varmeafledning. Bliver ikke let gult under lang belysning, korrosionsbestandigt og holdbart.
EEI-klasse: A+
Let at matche, bred anvendelse Formen på glasrørene er konsistent med almindelige fluorescerende lamperør, hvilket er mere i overensstemmelse med menneskers visuelle vaner; passer til enhver form for belysningsprogram. Det anvendes bredt i supermarkeder, kontorer, skoler, fabrikker, parkeringspladser, hjem og andre steder.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke2300 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Dybde1500 mm.
Diameter28 mm.
Effekt & spænding
Forbrug22W
Erstat58W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.