Poser og rengøring

Poser og rengøring

160 varer
Viser 105 - 160 af 160 produkter

Poser til kæledyr

Poser til kæledyr er en vigtig del af kategorien "Poser og rengøring" under "Pleje og hygiejne". Vi tilbyder et bredt udvalg af poser specielt designet til at opfylde behovene hos kæledyrsejere. Vores poser er holdbare og praktiske til både daglig brug og rengøring af kæledyrsafføring.

Rengøringsprodukter til kæledyr

Vi har også et udvalg af rengøringsprodukter til kæledyr, der kan hjælpe dig med at holde dit hjem rent og friskt. Vores produkter inkluderer deodoranter til hunde og katte, der effektivt kan eliminere dårlig lugt og efterlade dit hjem lugtfrit. Vi har også afføringsopsamlere og afføringsskovle, der gør det nemt og hygiejnisk at håndtere dit kæledyrs afføring.

Deodorant til hunde

Vores deodorant til hunde er designet til at bekæmpe dårlig lugt og efterlade din hund frisk og velduftende. Denne spray er nem at bruge og kan påføres direkte på din hunds pels. Den er ideel til daglig brug eller når din hund har brug for en hurtig opfriskning.

Katte deodorantspray

Vores katte deodorantspray er specielt designet til at bekæmpe dårlig lugt og efterlade din kat med en behagelig duft. Denne spray er nem at bruge og kan påføres direkte på din kats pels eller omkring kattebakken. Den er ideel til at opretholde en frisk og ren duft i dit hjem.

Kæledyrspuder

Vores kæledyrspuder er perfekte til at holde dit kæledyrs område rent og hygiejnisk. Disse engangsposer er lette at bruge og kan placeres under dit kæledyrs madskål eller litteraturkasse for at fange eventuelle spild eller affald. Puderne er nemme at tage ud og smide væk, hvilket gør rengøringen hurtig og enkel.

Bløde transportkasser til kæledyr

Vores bløde transportkasser til kæledyr er ideelle til sikker og komfortabel transport af dit kæledyr. Disse kasser er lavet af blødt, holdbart materiale og har åbninger, der sikrer ventilation og luftstrøm. Transportkasserne er nemme at folde sammen og opbevare, hvilket gør dem perfekte til rejser eller når din kæledyrs venner kommer på besøg.

Afføringsopsamlere

Vores afføringsopsamlere er designet til at gøre det nemt at samle op efter dit kæledyr. Disse opsamlere er lette at bruge og sikrer hygiejnisk håndtering af afføring. De er perfekte til brug under gåture eller når du er ude med dit kæledyr og har brug for at rydde op efter dem.

Afføringsskovle

Vores afføringsskovle er specielt designet til nem og effektiv håndtering af dit kæledyrs afføring. Disse skovle er lette at bruge og sikrer, at du kan fjerne afføringen nemt og hygiejnisk. Med forskellige størrelser og designs kan du finde den afføringsskovl, der bedst passer til dine behov.

Kattegrus skovle

Vores kattegrus skovle gør det nemt at holde din kats kattebakke ren og hygiejnisk. Disse skovle er specielt designet til at sortere og fjerne klumper af brugt kattegrus, så du kan holde din kattebakke frisk og ren. Vores kattegrus skovle fås i forskellige størrelser og farver, så du kan finde den, der bedst passer til dine behov.

Ammeflasker til kæledyr

Vi tilbyder også ammeflasker til kæledyr, der er perfekte til at give ekstra omsorg og ernæring til små eller syge kæledyr. Vores ammeflasker er lette at bruge og kan hjælpe med at sikre, at dit kæledyr får den nødvendige mængde mad og næring.

Skraldeposer

Vores skraldeposer er perfekte til at holde dit hjem rent og lugtfrit. Disse poser er stærke og holdbare og kan nemt fastgøres til affaldsspande eller affaldsposer. De er ideelle til opbevaring og bortskaffelse af affald og kan hjælpe med at opretholde en ren og hygiejnisk hjemme- eller kontormiljø.

Affaldsposer

Vores affaldsposer er designet til at imødekomme dine behov for affaldshåndtering. Disse poser er stærke og holdbare og fås i forskellige størrelser og tykkelser. De er ideelle til brug i hjemmet, på kontoret eller andre steder, hvor hygiejne og renlighed er vigtig.... (fortsæt med resten af nøgleordene)

Filter

Pris
DKK 6 DKK 252
Dyr
mere.. mindre
Størrelse
mere.. mindre
Filter