Affaldsposer
6 Ruller, 0,008 mm Tykkelse - 23 x 32 cm, Sort Tryk

Nobleza Nobleza

16701-0

New product

Affaldsposer - 6 Ruller, 0,008 mm Tykkelse - 23 x 32 cm, Sort Tryk Udvid

Hold dit hjem rent og organiseret med vores affaldsposer! Disse 6 ruller med affaldsposer af høj kvalitet har en tykkelse på 0,008 mm og måler 23 x 32 cm. Med et elegant sort tryk er de perfekte til at holde dit rum ryddeligt og hygiejnisk.

Mængde: sæt
Produktbeskrivelse: 15 stykker / rulle.Produktfarve: Sort.Hovedmaterialer: PE.

Læs mere..

DKK 16,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Værdipakke: Nobleza hundeposer 1080 stk. fordelt på 72 ruller (15 stk. pr. rulle), som nemt kan passe i lommen eller enhver standard størrelse posetilbehør, når du går tur med hunden derhjemme eller udenfor.

Stor & Holdbar: Den store størrelse (21*31,5 cm) af hundeposerne har rigeligt med plads, som er stor nok til næsten alle størrelser af hunde- eller katteafføring. Sømmene er stærke, den anden ende er nem at binde.

Uigennemtrængelig & Uparfumeret: Med en tykkelse på 8 mikroner blokerer de uparfumerede hundeposer effektivt lugt og afføring fra at lække, så du kan holde dine hænder rene uden risiko for ubehagelige uheld.

Nem at Bruge: Tydeligt markeret åbningsside og nemt at rive af design. Disse miljøvenlige hundeposeprodukter er nemme at bruge, blot afmonter fra rullen, ingen revner, ingen huller og vil ikke gå i stykker.

Miljøvenlig: Hundeposerne er designet til at give din hånd plads, så du kan samle din hunds afføring op og beskytte miljøet. Det er essentielt for dit kæledyr og miljøvenligt.

Dimensioner
Bredde 230 mm.
Dybde 320 mm.

Nobleza er Aigostars eksklusive brand, der leverer alt i kæledyrsprodukter.

Siden 2015 har Nobleza specialiseret sig i at tilbyde et komplet udvalg af produkter, der dækker hvert skridt i dit kæledyrs liv, fra mad og legetøj til sundhedsforsyninger og tilbehør. Vælg Nobleza for kvalitet og omsorg i hver detalje.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar / Nobleza produkter i norden.